Тенденции

Открийте своя спорт Открийте своя спорт

Практикуването на спорт, който харесвате, може да направи тренировките по-забавни и печеливши! Прочетете нашите съвети сега.

HIIT - големият хит в трнировките?

Днес никой няма вече време за сложни тренировки и много по-привлекателно звучи една интервална тренировки с висока интензивност (HIIT): да си във форма с няколко минути тренировки седмично. Какво се крие зад това?

Биохакинг за начинаещи

След като последната седмица се запознахме с биохакинг като цяло, нека сега разгледаме няколко трикa, които можете да опитате като начинаещ.

Biohack yourself

Чрез квантифициране на хората, посредством използване на приложения и т.н., се очерта нова тенденция, при която всичко е насочено към оптимизиране на самия себе си.

За "модата" да се тича бос

През последните години все по-популярно: тичане без обувки. Парадоксално е, обаче, има специални обувки за целта. А постоянно слушаме за възможните рискове. Несигурността е голяма.

Фитнес-тенденции за 2016

Винаги е трудно да се правят прогнози. Въпреки това, такива често се правят, особено в началото на годината. Така и за новите, или все още актуалните тенденции във фитнеса за 2016.

Актуални диетични и хранителни тенденции

Ако известно време следите темите за отслабването и здравословно хранене, ще забележите, че винаги има нови тенденции. Отделни диети и хранителни режими се появяват през определен период от време. Настоящите тенденции.