Изпращане & Доставка

Какви са цените за доставка?

ДържаваСума (вкл. ДДС)Цена за доставка (с ДДС)
Българияот € 50,00 нагоребезплатно
от € 30,00 нагоре€ 4,90
от € 20,00 нагоре€ 6,90
от € 0,00 нагоре€ 9,90

Колко време отнема доставката?

Срокът за изпращане на отделни продукти виждате директно при продукта. Кога да очаквате да получите цялата си поръчка, ще видите в пазарската си кошница или след като изберете Вашия адрес за доставка и желаната куриерска услуга.

Ако не по наша вина доставката на поръчаните стоки е невъзможна, тъй като доставчик не е изпълнил задълженията си по договор, ние можем да оттеглим поръчката. Ние, разбира се, ще Ви информираме веднага за това.

Моля, имайте предвид, че нашите пакети се изпращат от Австрия и по тази причина нашият екип за обслужване на клиенти не работи на австрийските официални празници, а нашият склад не изпраща пакети.

Куриерска фирма

UPS

В България доставката на пакетите Ви се извършва от UPS.

Ако поръчате до вторник 12:00 часа и поръчаните продукти са в наличност, поръчката Ви ще бъде обработена в същия ден. След изпращането очаквана Доставка за 4 - 5 работни дни.

Веднага след успешно направената поръчката ще получите потвърждение по електронната поща. Вечерта след изпращането ще получите потвърждение за изпращане с личния Ви номер за проследяване. Така можете да следите Вашия пакет.

Очакваната дата за изпращане на Вашата поръчка бива посочена при съответния продукт и в кошницата.

Нашите куриерски партьори винаги се стараят да доставят възможно най-бързо. Молим все пак да проявите разбиране, ако понякога има забавяне на доставката, обикновено това се дължи на метеорологичната или пътна обстановка.

Нашата опаковка

Ние мислим за нашата околна среда - правете го и Вие!

Материалът на пълнежа на пакетите ни е основно 100% биоразградим - подходящ за компостиране. Продукти в стъклени съдове са допълнително увити от нас за защита.

Нашите кутии са от чист картон и могат да се изхвърлят съвсем нормално при хартиените отпадъци.

Как става доставката на обемисти стоки

Доставката на обемисти предмети, които се доставят от спедиция, става по принцип до тротоара на посочения адрес. При желана доставка до вратата или до желана дестинация може евентуално да бъде таксувано индивидуално за договаряне допълнително заплащане.

Обмитяване

Нашето седалище се намира в Австрия, член на Европейския Съюз. При поръчки, изпращани в рамките на ЕС, ДДС е включено в общата цена. Тъй като движението на стоки в рамките на ЕС е свободно, не се начисляват допълнителни такси.

Забележка: Изключение от това правило са области със специални нормативни наредби, като например Хелголанд или Канарските острови. В тези области могат да бъдат начислени такси за внос и мита.

Експресна поръчка

С нашите логистични партньори UPS ние предлагаме, в допълнение към стандартните методи за доставка, възможност за експресна доставка. Продукти, които са в наличност и са поръчани до 13.00 ч. могат да се изпращат по Ваше желаната експресно. За да получите своя пакет във всички европейски метрополиси на следващия работен ден!

Продукти, които не са в наличност, могат да бъдат доставени също експресно. Доставката се извършва веднага след като продуктите са в наличност.

Изборът за експресна поръчка може да намерите в процеса на поръчка - тук се предлага тази опция. (Тази услуга, за жалост, не е налична за всички страни.) Таксата за експресна доставка е индивидуална в зависимост от място на доставка.

€ 8,90