За VitalAbo

Feel better. Feel complete. Repeat.

Това е нашето мото от 2006 г., когато VitalAbo отвори своите виртуални врати. VitalAbo беше и първият онлайн магазин на групата niceshops, която официално стартира през 2010 г.

По онова време основателят на niceshops Roland Fink обработваше, опаковаше и изпращаше поръчките на VitalAbo лично заедно със своята тъща Cilly. Оттогава насам се случиха много неща, но високите стандарти останаха същите: ние от VitalAbo предлагаме само продукти с отлично качество, за да оправдаем на 100% доверието, оказано ни от многобройните ни клиенти.

Изпробван и тестван в продължение на години и последователно оптимизиран: нашият уелнес магазин

VitalAbo е уникален магазин, който насърчава активния начин на живот и ви помага в стремежа ви към благополучие. Обширният каталог съчетава добре познати и известни производители с млади и иновативни марки, за да предложи разнообразна и внимателно обмислена гама от продукти, включваща богат избор от висококачествени хранителни добавки, спортно хранене, диетични и фитнес продукти и витамини от А до Я. Селекцията ни включва и разнообразни вегански продукти, които отговарят на различни индивидуални нужди. В обобщение: изберете най-доброто и открийте колко лесно може да бъде да извадите на показ най-доброто от себе си!

Нашият дългогодишен опит е отразен и в блоговете ни: над 400 интересни и информативни статии на различни теми като спорт, здраве, хранителни вещества, витамини, тенденции и много други. Открийте ги сега!

Намерете много идеи, опит и вдъхновение: прочетете нашите блогове.

Нашата страст? Вдъхновяващо обслужване на клиенти!

Времето е ценно и затова сме направили всичко възможно, за да направим пазаруването ви във VitalAbo възможно най-гладко. Когато поръчвате от нашия онлайн магазин, ще разберете, че процесът е много прост и интуитивен. Бързата и неусложнена доставка доставя поръчката ви безопасно до вашата врата.

С нас имате и свободата да избирате между различни сигурни методи на плащане в зависимост от личните си предпочитания. Без стрес, без пречки.

Имате въпроси, искания или други проблеми? Нашият отдаден и компетентен екип за обслужване на клиенти ще се радва да ви помогне по всяко време. Искате да ни дадете обратна връзка? С удоволствие! Винаги приветстваме предложения за подобрения, които ни помагат да се развиваме в бъдеще.

Възползвайте се от нашия абонамент

Абонаментът за VitalAbo или, както обичаме да го наричаме, вашият уелнес пакет, ви предлага много предимства за избрани продукти и опростява ежедневието ви, защото вие решавате кога и колко често имате нужда от зареждане. Най-хубавото нещо? Може да получавате любимите си продукти на по-ниска цена, без да се налага да правите поръчка всеки път и да плащате само за абонамента, без разходи за доставка! Разбира се, може да прекратите абонамента си по всяко време и да организирате плащането според желанията си. По този начин може да държите бюджета си под контрол и да имате повече време за наистина важните неща в живота.