Опции за плащане

За контакти:

Е-мейл: bulgaria@vitalabo.com

Предплащане за нашите клиенти от България

Този метод Ви позволява да преведете сумата по нашата банкова сметка, след като направите поръчката. След постъпване на плащането при нас, поръчката Ви ще бъде обработена.

След извършване на поръчката веднага ще получите потвърждение по имейл. В него ще намерите необходимите банкови данни. Моля, въведете номера на поръчката си в полето "Основание за плащане" при извършване на превода, иначе плащането Ви няма как да бъде причислено от нас към поръчката Ви. След като сумата постъпи по нашата сметка, поръчката Ви ще бъде обработена. Моля, имайте предвид, че обработката на плащането обикновено отнема между два до пет работни дни.

За превода използвайте следната банкова сметка:

Данни за профил България:
Собственик:niceshops GmbH
IBAN:BG36 RZBB 9155 1009 5478 76
BIC:RZBBBGSF
Институция:Райфайзенбанк България (Raiffeisenbank Bulgaria)
Адрес на банка:18-20 Gogol Street, 1504 Sofia

Моля, въведете номера на поръчката си в полето "Основание за плащане".

Информация относно транзакцията:
С банков превод по система SEPA можете да извършвате транзакции на цената на национален банков превод. Разходите за таксите се споделят между възложителя и получателя - всеки от тях заплаща разноските за таксата за съответната национална транзакция.

При поръчки от страни, които не са част от Европейския съюз, ще трябва Вие да заплатите сами възможни допълнителни разходи за транзакция.

Кредитна карта

При нас може да платите удобно с кредитна карта. Ние приемаме VISA, Mastercard. При заплащане с кредитна карта, стойността на фактурата ще бъде приспадната веднага след извършване на поръчката. Това се случва независимо от наличността на продуктите.

Информацията на кредитната карта не се съхранява от нас и се предава само в криптиран формат. Нашата връзка е криптирана с SSL. Тази висока степен на сигурност осигурява безопасно и спокойно онлайн пазаруване. Може да намерите повече информация по темата тук.

Какво е 3D-Security-Code?

3-D-Secure е метод, гарантиращ допълнителна сигурност при онлайн пазаруване, предотвратявайки неразрешено използване на Вашата кредитната карта.

Нашата система работи с Verified by Visa и MasterCard SecureCode.

След като въведете данните на кредитната карта, системата ще отвори нов прозорец, където може да въведете вашия код за сигурност. След като го въведете, той ще бъде упълномощен от банката, при която е регистрирана кредитната карта. Първият 3DS код обикновено се намира в писмото, с което сте получили своята кредитна карта. В случай, че загубите своя код за сигурност, моля свържете се с Вашата банка.

Ако все още не сте се регистрирали, първо трябва да активирате този метод. Може да направите това по време на процеса на плащане или на страниците на Visa и MasterCard.

Ако сте се регистрирали, кодът за сигурност ще се използва за всички онлайн транзакции. Все повече и повече онлайн магазини разчитат на този метод, за да осигурят максимална сигурност за своите клиенти.

Съхраняват ли се данните на кредитните карти?

Можете да запазите вашата кредитна карта в профила си.

ЗАБЕЛЕЖКА: Това не означава, че данните на кредитната карта се запазват в нашата система. Те са кодирани и се изпращат на Вашата банка, която от своя страна ни предоставя номер за потвърждение, свързан с Вашия профил. Този номер е единственото, което се запазва в нашата система. Това означава, че ние не разполагаме с пълните данни на Вашата кредитна карта.

В допълнение, Вашата кредитна карта ще бъде свързана с посочения адрес. Това означава, че последващи поръчки със същата кредитна карта на същия адрес не трябва да бъдат проверени отново, тъй номерът за потвърждение е вече в нашата система.

Ако желаете да въведете друг адрес, трябва отново да потвърдите кредитната си карта. В противен случай, поръчката не може да бъде обработена.

Bancontact

Благодарение на високите стандарти за сигурност Bancontact осигурява безопасно и удобно плащане онлайн. Процесът има високи стандарти за сигурност и предотвратява на измами.

Плащането по нашата банкова сметка се извършва директно след получаване на поръчката.

Вашите предимства с Bancontact

С Bancontact можете да се насладите на редица предимства:

  • Поради широкото използване на Bancontact, тази форма на плащане се поддържа от почти всяка банка.
  • Трансферът се извършва в реално време. Това означава, че може да се гарантира бързо пазаруване.
  • Bancontact дебитира сумата веднага след получаване на поръчката. Това ви позволява да следите разходите си и да избегнете дългове.
  • Поради високите мерки за сигурност, Bancontact не дава шанс на измамниците.

Можете да намерите повече информация на началната страница на Bancontact.