Данни

niceshops GmbH
Saaz 99
8341 Paldau

Австрия
Номер по ДДС: ATU63964918
Търговски регистър: FN302888z
Изпълнителен директор Roland Fink, Mag. Christoph Schreiner, Barbara Unterkofler

Предмет на дейност: Търговия със стоки от всякакъв вид; придобиване, отдаване под наем и участие в дружества със същия или сходен предмет на дейност, както и тяхното управление.

Имейл: bulgaria@vitalabo.com
Тел: (+43) 720 303050 5050

Landesgericht fuer ZRS Graz
Търговски разпоредби: Търговски правила (www.ris.bka.gv.at)
Доброволни правила за поведение: www.guetezeichen.at

Данни за профил България:
Собственик:niceshops GmbH
IBAN:LT04 3250 0912 5431 6353
BIC:REVOLT21
Институция:Revolut Bank UAB
Адрес на банка:Konstitucijos ave. 21B, 08130, Vilnius, Lithuania

Bezirkshauptmannschaft Südoststeiermark
Член на търговското отделение на Търговската камара на Щирия.
Отговорна администрация по ЗЕТ: Областна администрация Фелдбах.
www.vitalabo.bg е платформа за пазаруване.

www.vitalabo.bg е член на групата магазини niceshops.

Разрешаване на спорове

В съответствие с регламента на ЕС относно онлайн решаването на спорове по потребителски въпроси, можете да намерите връзката към онлайн платформата за решаване на спорове ето тук: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Информация за закона за цифровите услуги

Информацията, предоставена от потребителите, подлежи на следните ограничения: нашите правила и насоки забраняват разпространението на незаконно съдържание и нарушаването на правата на трети страни. Запазваме си правото да изтриваме или да не одобряваме прегледи и препоръки за нашите продукти, които съдържат следното съдържание: информация, която не е свързана с продукта или е напълно неуместна; нецензурни изрази или друг груб език, неподходящ за публичен форум; клеветнически твърдения; език, който не е разбираем за целевата аудитория на уебсайта; неточни цени, реклама, спам или неподходящи препратки от или към други продукти, оферти, уебсайтове или към конкретни конкуренти; имейл адреси, телефонни номера или друга лична информация или информация за контакт; обидни коментари за други прегледи или препоръки; изображения, които показват неправилна употреба на нашите продукти.

Отзивите и препоръките се преглеждат от хора преди публикуване, въпреки че си запазваме правото да въвеждаме алгоритмично вземане на решения. Жалбите, подадени като част от нашата процедура за механизми за уведомяване и действие, се обработват и на тях се отговаря незабавно. При получаване на оплаквания въпросното съдържание се преглежда въз основа на нашите насоки и правила и, ако е необходимо, се изтрива напълно, като се стремим да ги разрешим незабавно.

В съответствие с Регламента на ЕС за цифровите услуги адресът на електронната поща на нашето централно звено за контакт е notification@niceshops.com

Допълнителна правна информация и условия за ползване на www.vitalabo.bg

www.vitalabo.bg може да се използва само за законни цели. По-специално, забранено е използването на уебсайта за следните цели:

  • разпространение на незаконно съдържание
  • нарушаване на правата на трети лица
  • разпространение на вируси или друг зловреден софтуер
  • нарушаване работата на уебсайта

Не поемаме отговорност за щети, произтичащи от използването на уебсайта. Това се отнася по-специално за щети, причинени от използването на уебсайта или от използването на съдържанието, предлагано на уебсайта.

На нашия уебсайт ще намерите препратки (т.нар."хипервръзки") към други сайтове в Интернет. При всички тези връзки ние нямаме никакво влияние върху дизайна и съдържанието на тези външни сайтове. Поради това ние не поемаме отговорност за тяхното съдържание и дизайн. Тази декларация се отнася за всички външни връзки, показани на нашия уебсайт.

Цялото съдържание на този уебсайт е защитено с авторски права. Всяко използване, дублиране или друго използване съгласно закона за авторското право, по-специално копиране на текст или данни, на съдържанието е изрично забранено.

Запазваме си правото да променяме условията за ползване по всяко време. Променените условия за ползване ще бъдат публикувани на уебсайта.

Разширена отговорност на производителя

Уникалният идентификационен номер (UIN) на niceshops GmbH във Франция е:

  • за опаковки FR223591_01OTUG
  • батерии и акумулатори: FR041746_06M6YT
  • електрическо и електронно оборудване: FR041737_05JK8X