Juventa Care - Вслушай се в своето тяло

Немската компания Juventa Care цели със своите продукти да допринесе за оптимална грижа за човешкото тяло с всички необходими хранителни вещества и комбинации с интересни биоактивни растителни съставки. Фокусът е върху качество и биоактивни растителни съставки.

Признайте честно: Консумирате ли ежедневно препоръчителните 5-7 порции плодове и зеленчуци?

Вие знаете ли за тази препоръка? Всеки ден трябва да консумираме от 5 до 7 порции плодове и зеленчуци (съответства на около 500-700 гр), защото в тях се крият много благоприятни за здравето хранителни вещества и особено важни биоактивни фитонутриенти. Ежедневната доза зеленчуци и плодове трябва да е много пъстра и разнообразна, защото разнообразието определя и броя на различните защитни вещества, освен витамините и минерали, които се крият в тях.

Висококачествени хранителни добавки

Точно тук се намесва Juventa Care и произвежда най-висококачествени хранителни добавки. Използват се само суровини, които отговарят на високите стандарти за качество. Следователно, продуктите съдържат само най-добрите и доказани съставки. Всеки продукт се изготвя на базата на най-новите научни открития. Но не се използват само "класическите" съставки като витамини и минерали, но и качествени биоактивни растителни и плодови екстракти и билки, които за предпочитане са от биологично земеделие. Така много от съставки се допълват взаимно.

Всички продукти от Juventa Care са произведени в Германия, което гарантира най-високите стандарти за производство. Съставките биват тествани преди употреба за тяхното качество, за да могат да бъдат изключени чужди примеси. След това те се пълнят във вегански капсули, без наличие на

  • мая
  • глутен
  • лактоза
  • консерванти
  • оцветители

Разработчиците на продуктите са в постоянен контакт с научни изследователски групи, така че винаги да могат да вземат предвид последните научни постижения в областта на биоактивните фитонутриенти в новите си продуктови творения.