Dr. Ehrenberger - чиста природа за здраве

Австрийската компания Dr. Ehrenberger е специализирана в производството на хранителни добавки от чисти растителни съставки.

Философия

За да се предотвратят или да лекуват болести, е необходимо взаимодействието на природата и медицината. Докторът по медицина Майкъл Еренберг, главен изпълнителен директор и основател на фирмата Dr. Ehrenberger, е уверен в това. Болестите никога не се появяват просто така, нужен е причинител. Елиминира ли се той, можете да се насладите на възстановеното си здраве.

Храненето като важен градивен елемент

Правилното хранене е основен източник на добро здраве. За съжаление, в днешния забързан свят само малко хора имат възможност да се хранят с богата на важни вещества храна. Човек живее противно на естествените ритми на природата. За този случай д-р Еренберг произвежда натурални хранителни добавки, които възстановяват вътрешния ред. Продуктите се характеризират с:

  • високо качеството на суровините
  • изключителното използване на естествено отглеждани суровини
  • спазванене на синергията на комбинации от активни вещества
  • щадящи производствени методи
  • продуктите биват изработени и пакетирани на ръка
  • висока бионаличност

Суровини с високо качество

Dr. Ehrenberger придобива суровини от цял ​​свят. Те имат най-добро качество, от дива колекция са или имат органично качество и са проверени за остатъци. Залага се предимно на средства, чийто ефект в натуропатията е известен от хилядолетия и вече е потвърден чрез изследвания.

Произведено в Австрия

Манифактурата за всички продукти се намира в Южен Бургенланд. Ръчно бутилиране се използва, за да се запазват веществата. Почти всички обвивки на капсулите са от растителна целулоза и продуктите не съдържат синтетични добавки.

Междувременно Dr. Ehrenberger предлага билкови добавки за различни нужди. Предлагат се анти-стрес продукти, продукти за чревата и за пречистване, минерали и антиоксиданти.