SOJALL Pro Natura - Био покълнали и ферментирали храни в премиум качество

SOJALL Pro Natura - Био покълнали и ферментирали храни в премиум качество

Австрийската семейна компания SOJALL Pro Natura вече 30 години работи на принципа „Работа с природата“. Предлага широка гама от продукти, от покълнали и ферментирали първокачествени храни в био качество до грижа за кожата и козметични продукти с натурални соли, билки и масла.

Покълнали, ферментирали храни, приготвени от висококачествени съставки

Покълването и ферментацията на храната рафинират продуктите, като отключват много хранителни вещества само чрез този процес. Това означава, че продуктите на SOJALL съдържат широка гама от витамини, ензими, аминокиселини, микроелементи, антиоксиданти, минерали, фитохимикали...

Още когато компанията стартира, основният акцент бе поставен върху покълването и ферментацията и се предлагаха индивидуални смеси с местни зърнени култури и соя за поддържане на сърцето, кожата, косата, костите и червата. Отзивите на клиентите по това време са изключително положителни и гамата се разширява малко по малко. При избора на съставките за продуктите е особено важно за компанията да се съсредоточи върху холизма и естествеността на суровините. Според данните на компанията, те не използват екстракти или изолирани, денатурирани хранителни вещества.

Ползите от покълването и ферментацията

Днес техниките за обработка на храната с покълване и ферментация се използват рядко, но те предлагат много предимства. Тези процеси увеличават съдържанието на хранителни вещества в храната; те са в пълен контраст с варенето, замразяването или готвене на пара, където съдържанието им винаги намалява.

  • Особено внимание се обръща на възможно най-високата плътност на хранителните вещества. Оптималният момент във времето, който е различен за всяко зърно, е от решаващо значение и компанията има опит да достигне точно тази точка.
  • Поради високата плътност на хранителните вещества, малките дневни количества на консумация са достатъчни при SOJALL продуктите.
  • Поради десетилетията опит, продуктите са много безопасни; много се внимава да се гарантира най-добрата хигиена и дълготрайност.
  • Продуктите са с качество на сурова храна, защото се произвеждат щадящо.
  • Поради покълването и ферментацията и произтичащите от тях процеси на конверсия и разграждане, продуктите имат висока бионаличност.
  • Гликемичният индекс на пълнозърнестите зърнени култури се намалява с до 90% по време на покълването и ферментацията.
  • Бионаличността на растителните протеини се подобрява - което е особено интересно за вегетарианците и любителите на спорта.

Гарантирано натурално

Много покълнали продукти на пазара имат изключително високи количества витамини и минерали. Това често се постига чрез изкуствено добавяне на тези вещества; има различни методи за изкуствено увеличаване на съдържанието на хранителни вещества. SOJALL не използва нито един от тези методи, а разчита на десетилетия си опит. Хранителните стойности на продуктите се постигат по естествен начин.

Продукти SOJALL - прости и вкусни

Всички смеси на SOJALL имат приятно пикантен вкус и могат да се приемат ежедневно поради малките консумирани количества. Bio-Premium-Food умишлено не се пълни в капсули, така че ценните активни съставки да могат да се абсорбират през устната лигавица. Най-лесно е, ако продуктите се разбъркат в кисело мляко, смути и напитки или се поръсят в мюсли.

Тук ще намерите продуктите на SOJALL Pro Natura.