"Ще ти подаря днес МНОГО енергия, мила мамо!"

В немскоговорящите страни и много други страни от западния свят, деня на майката се празнува на втората неделя на май: но какво да подарим на любимите майки? -Най-добре енергия и здраве. Как става? -например с N.A.D.H., чудесна и ефективна хранителна добавка.

Коензим 1 - N.A.D.H. е биологичната форма на водород и реагира с кислорода, съдържащ се във всяка клетка, с образуването на енергия и вода. Колкото повече NADH има клетката на разположение, толкова повече енергия може да произведе, толкова по-добре функционира и толкова повече живее.

NADH се намира във всички живи клетки на растенията и животните. Следователно, NADH също така има в нашата ежедневна храна, най-много в месо и риба. От тях само минимални количества, ако въобще, се абсорбират, тъй като агресивната стомашна киселина ги разрушава бързо.

N.A.D.H. е естествено срещащо се вещество, което можа да бъде стабилизирано от учени, след много години на изследвания, така, че при преглъщане да не се руши и да стига там, където е необходимо: директно в клетките. Можете да видите ефекта доста бързо след сутрешния прием с чаша вода, защото ще се чувствате значително по-жизнени и енергични.

Освен това, N.A.D.H. е прекрасен антиоксидант, който намалява холестерола и помага за понижаване на високо кръвно налягане. Тези ефекти на NADH са доказани при проучване, проведено от Университета Джорджтаун във Вашингтон.

Междувременно, коензим 1 е разработен и се предлага като таблетка за смучене - за бърза енергия. Това означава, че активната съставка се абсорбира през лигавиците, след като малкото хапче се разтвори под езика. Има няколко аромата - всички тези таблетки (от Life Light) се препоръчват и от Проф. Хадемар Хофер: той е написал дори отделна книга под заглавието "Жизненоважното клетъчно-активно вещество N.A.D.H." , където той силно препоръчва N.A.D.H. - с аминокиселини, сладководни водорасли и други хранителни вещества.

Друг приятен страничен ефект на N.A.D.H., между другото, поради който препоръчваме този коензим като подарък за Деня на майката: той успокоява нервите. Тоест, ако децата отново лудеят и майката изнервена се опитва да сложи край на това - заповядай, скъпа мамо, вземи един N.A.D.H. - ще видиш, че всичко е наред...!