Бодибилдинг за жени - дефинираните мускули Ви правят красива!

Красиво оформени мускули на мястото на отпусната тъкан - коя жена не би искала това, особено в горната част на ръцете? Но усилията за това не са ли твърде изморителни? Може ли да се случи така, че изведнъж да се сдобиете дори с бицепси на Шварценегер? И колко протеинови шейкове трябва да пият жените, за да има ефект от тренировките ...?

Въпроси, въпроси - ето и някои отговори:

  • Да, трябва малко усилие, за да оформите тялото си - нищо не идва от самосебеси! Във всеки фитнес има програми за начинаещи, с които човек може да достигне своя индивидуално определена цел с относителна лекота. Първоначално е достатъчно, ако се тренира два пъти седмично, после, така или иначе, винаги ще искате повече. В края на краищата, не само мускулите са добре оформени, цялото тяло се чувства по-добре! Всичко е по-стегнато, имате добра стойка, координацията се увеличава неимоверно - и най-вече отслабвате, защото се изгарят много калории. Бодибилдинг Ви прави атрактивни и красиви!
  • Що се отнася до Шварценегер -няма страшно: има много малко жени, които могат да развият тези мускули, жените просто имат твърде малко тестостерон. Снимките, които познаваме на такива дами, са изключения. Целта е все пак "дефинирани" мускули, а не големи.

  • Темата протеинови шейкове: често се обсъжда въпросът: Дали се да пие, кога - преди или след тренировка? - И ако питиете, дали вреди повече или има полза...
    Разбира се, и при протеиновите шейкове, както при всичко друго, е важно доброто качество.

Относно момента: Експертите препоръчват протеиновият шейк да се пие около час преди тренировка. Протеините достигат в рамките на около час в кръвта и в мускулите, което е оптимално. Също така, веднага след тренировка е добре.
Тренировката с тежести дава на мускулите именно импулса: расти, оформяй се и стани силен. Това стимулиране на организма може да се използва за изграждане на мускулите, ако присъства достатъчно протеин.

Дали протеиновите шейкове вредят? - Обикновено не, но това зависи от дозата! Твърде много натоварва тялото и особено храносмилателната система и бъбреците, тъй като трябва и да се отдели. В допълнение, с премахването на излишни протеини се увеличава отделянето на някои минерали, които после липсват.

Заключение: Бодибилдинг за жени е вече нещо съвсем нормално и често се практикува от много жени с удоволствие- но всичко с мярка и поставена цел. И с експертна подкрепа!