Бъдете здрави с пластири за детоксикация на краката през нощта!

С тях можете да прочистите организма от тежки метали и токсини, те помагат при диети, ускоряват възстановяването след тренировки или укрепват имунната система... В много части на Азия те се използват от хиляди години за превенция на здравето, а японският производител Kenrico направи и тук известни и предпочитани малките торбички, напълнени с натурални съставки.

Всеки ден тялото ни се сблъсква с много и различни замърсители. Тези невидими вещества натоварват тялото ни и пречат на важни клетъчни функции. След няколко години тялото не може повече да отделя само тези замърсители – вече са твърде много! Ето защо, те се натрупват в тъканите, мускулите или дори в централната нервна система - и предизвикват редица проблеми, които могат да ни разболеят.

Употребата на пластирите е съвсем лесна: взема се едно от опакованите пликчета и една от лепенките, налични в опаковката, залепва се пликчето със етикетираната страна за лепенката и на стъпалото на крака. Препоръчително е краката, включително и пръстите, да се изпънат напълно, така, че "пакетчето" да издържи през цялата нощ. Продължителността на употреба от 12 часа не трябва да се превишава.

На сутринта може да се премахне всичко - ако е избран един детоксикиращ пластир, може да има изненада: съставките в пликчето са често с напълно променен цвят и са във всички възможни цветове: човек има усещането: имало е наистина нещо тук! "Виновен" е турмалинът, съдържащ се в пластира, който загрява стъпалата на краката. Така активираното потене задейства и отделителната активност, която се стимулира и от другите съставки.

Пластирите на Kenrico използват също така и рефлексните зони на краката. През тези чувствителни точки, всички свързани чрез меридианите органи, жлези и части на тялото могат да бъдат директно повлияни положително, ако се залепят пластирите на подходящите места. Така те водят обикновено след някколко приложения до подобрения - например на ефективността на спортистите (може да се използват дори при натъртвания, раздразвнения на сухожилията или бурсит!)

Допълнителни приложения на пластирите са: насърчаване на регенерирането на черния дроб, сърдечно-съдовата система, помощ при повишени стойности на кръвната захар и кръвните мазнини, подкрепа по време на пости, за подкрепа на имунната система и храносмилателния тракт.