Douglas Laboratories®

Douglas Laboratories® разработва и произвежда хранителни добавки от най-високо качество вече повече от 60 години. Научно основани познания формират базата на разработването на продуктите, така че Douglas Laboratories® може да предложи хранителни добавки с най-високо качество, които отговарят на най-високите изисквания.

Пазаруване по категория:

Douglas Laboratories®: 5 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Douglas Laboratories® - пионер на хранителната индустрия

Историята на американската компания Douglas Laboratories® започва през 1955 г. По това време хранителните добавки все още са незначителен феномен и не са част от ежедневието на много хора. Основателят на компанията Сам Лиоон може с право да бъде наречен пионер в областта на хранителните добавки, защото с Douglas Laboratories® той е допринесъл не само за популяризирането на хранителните добавки, но и достъпни за много хора. Днес Douglas Laboratories® е един от водещите световни разработчици и производители на иновативни и научно базирани хранителни добавки, на които се доверяват милиони хора по целия свят.

Работете с процеса на стареене, а не срещу него

Процесът на стареене не е просто нещо, което никой не може да избегне, а също и нещо, което вълнува безброй хора пo света и, разбира се, науката. Много хора страдат с напредване на възрастта си и непрекъснато търсят начини за забавяне на процеса на стареене. Douglas Laboratories® също се занимава с процеса на стареене, но има напълно различен подход: вместо да пропагандира анти-стареенето, Douglas Laboratories® разчита на здравословно остаряване - healthy aging. Компанията иска да помогне клиентите си да поддържат активен начин на живот, дори и в напреднала възраст. Така Douglas Laboratories е спътник на хората по пътя към повишаване на качеството на живот.

Отлични производствени техники гарантират най-високо качество

Douglas Laboratories® произвежда хранителни добавки с най-високо качество. Това се постига, от една страна, с десетилетия опит и последователно прилагане на най-новите научни открития, а от друга - с използването на най-модерните и редовно тествани производствени процеси .

  • Douglas Laboratories® отговаря на Насоките за добра производствена практика Good Manufacturing Practises - GMP. Това са най-високите стандарти в производството на храни, козметика и фармацевтични продукти.
  • Douglas Laboratories® е сертифициран от NSF. Фондация NSF - National Sanitation Foundation- гарантира спазване на най-строгите насоки в областта на водата, храните, спорта, устойчивостта и сектора на здравеопазването и потребителските стоки.
  • Douglas Laboratories® е сертифициран по ISO и признат за своите вътрешни лаборатории.
  • Douglas Laboratories® не прави компромиси в производството на хранителни добавки и произвежда най-съвременни производствени съоръжения. Тези системи не само надхвърлят нормативните стандарти, но и тези на GMP.

Продуктите на Douglas Laboratories® са напълно без наличие на генетично модифицирани съставки. За да може да гарантира това на своите клиенти на сто процента, Douglas Laboratories® изисква от своите доставчици сертификати за чистотата на доставените суровини. Освен това, Douglas Laboratories®, разбира се, изброява потенциално алергенни съставки, които могат да присъстват в продуктите. По този начин можете да бъдете абсолютно сигурни, че получавате най-висококачествените хранителни добавки.