Алтернативни видове брашно за печене
Древни зърна и алтернативи на брашното: 1 - 30 от 49 Артикули
-
Bioenergie Брашно от тиквени семки Био, 250 г
- Нежно частично обезмаслено
- Опаковано в Австрия
- Изящен орехов вкус
-
Raab Vitalfood GmbH Био брашно от гроздови семена, 300 г
- Нежно студено пресоване
- Може да се смесва с други брашна
- С предложена рецепта
-
-
Bioenergie Брашно от конопено семе Био, 250 г
- Опаковано в Австрия
- Ядков вкус
- За печене, готвене и рафиниране
-
-
Cosmoveda Био оризово брашно, 1 кг
- Завързва тесто
- Не съдържа глутен
- Подходящо само за сладкиши и хляб
-
Cosmoveda Био брашно от нахут, 1 кг
- Лек аромат
-
Govinda Био брашно от нахут, 350 г
- За направата на тесто
- За печене и печене
- За рафиниране на сосове
-
Bioenergie Ленено брашно Био, 250 г
- Пакетирано в Австрия
- За готвене, печене и сурови храни
- Леко орехов вкус
-
Cosmoveda Био кокосово брашно, 400 г
- За готвене и печене
- Естествено без глутен
- Страхотна алтернатива на брашното
-
Govinda Брашно от био семена от грозде, 200 г
- Високо съдържание на ОРС
- Над 50% фибри
- Без натрий и без глутен
-
-
Bioenergie Кокосово брашно Био, 300 г
- За готвене, печене и като сурова съставка
- С кокосови орехи от Шри Ланка
- Опаковано в Австрия
-
Terra Elements Био пурпурен царевичен прах, 250 г
- Органична царевица зеа
- От Перу
- Идеален за коктейли
-
Terra Elements Мескит на прах, 250 г
- Прах от американски рожков
- Идеален като заместител на брашното
- Сладък аромат на карамел