Vigeovit Immun Aktiv

Имунен комплекс за поддържане на защитните механизми на организма.

Този продукт вече не се предлага от производителя

Подобни продукти:

Vigeovit Magnesium Duo
Cor-Activit

Cor-​Activit

60 капсули

Описание

Хипоалергичен комплекс от хранителни микроелементи с антиоксидантите Витамин С и Цинк за поддържане на защитните сили на тялото и "здравословния плюс" на микроводорасли хлорела.

100% без добавки. В аптекарско качество. Произведено в Австрия. Веган.

VIGEOVIT® Immune Active се състои от микронутриентите цинк и витамин С, както и биологично активната хлорела. Цинкът и витамин С са основни за имунната система. Микроелементът цинк участва в различни регулаторни механизми в организма, като киселинно-алкалния баланс, и е важен антиоксидант. Благодарение на естественото съдържание на висококачествен екстракт от ацерола, VIGEOVIT® Immune Active е особено бионаличен и съвместим. Микроводорасли хлорела са сладководни водорасли, които са естествено богати на хранителни вещества.

Съставки:
Микроводороди хлорела (Cholerella pyreinoidosa), цинков D-глюконат, капсула: хидроксипропилметилцелулоза, екстракт от ацерола (50% витамин С), аскорбинова киселина.

Предимства на продукта
• без лактоза, фруктоза, глутен
• без изкуствени оцветители и аромати
• хипоалергенно производство
• халал-съвместим
• в капсула без желатин
• за жени и мъже
• също и за чувствителни лица
• от сертифицирано производство по ISO 22000 (DEKRA)
• произведено в Австрия

Препоръка за консумация:
Приемайте 1 х 1 капсула дневно с течност при хранене.

Предупреждения: Препоръчваната дневна доза не бива да се превишава. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансирана и разнообразна диета и здравословен начин на живот. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Съхранявайте на хладно и сухо място.

Съвет
Имуноактивните микронутриенти трябва редовно да се набавят чрез диетата. Ако са необходими повече цинк и витамин С, може да се препоръча комбинирана добавка.

Не мислете за балансирано киселинно-алкално равновесие само през пролетта. Цинкът допринася за нормалния метаболизъм на киселини и основи.

Витамин С не трябва да бъде предозиран на прием, тъй като може да бъде гарантирано усвояване на само до около 250 мг на доза. Хлорела не само снабдява организма с ценни микроелементи, но също така подпомага усвояването на естествените хранителни вещества.

Микроводораслите са ценен спътник в студения сезон, тъй като някои от съдържащите се съставки са важни за имунната функция.

Производител: Vigeovit
Форма на прием: Капсула
Характеристики : Без алергени, Халал, Веган, Вегетариански

Продуктови ревюта на български за Vigeovit Immun Aktiv