STYX Naturkosmetik

Австрийска натурална козметика

STYX Naturcosmetic GmbH е традиционен австрийски семеен бизнес с над 50 години опит в производството на натурална козметика. Централата се намира в Обер-Графендорф, в Долна Австрия. Натуралните козметични продукти на STYX се произвеждат от чисто естествени суровини и са сертифицирани с печат за качество "ECOCERT Naturkosmetik". Свързването на традиционните знания с най-съвременните технологии без тестване върху животни е основен приоритет в STYX Naturcosmetic.

Пазаруване по категория:

Бестселъри

Styx: 154 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Обещание за качество от STYX:
Всички натурални козметични продукти от STYX са разработени и произведени съгласно строги критерии за качество. За целта се използват само висококачествени, изцяло естествени суровини от сертифицирани доставчици. Отказването на експерименти с животни е толкова естествено за нас, колкото използването на екологични, рециклируеми опаковки.

  • Използват се суровини от естествен произход от биологично земеделие или див растеж.
  • Обработват се основно студено пресованите растителни масла, 100% чисти етерични масла, пресни билкови екстракти, восъци, мазнини, масло от шеа и какаово масло.
  • Помощните вещества като емулгатори, консерванти и повърхностно активни вещества са получени от естествени суровини.
  • Консервацията се извършва в съответствие с разпоредбите на Австрийския кодекс за храните.
  • Традиционните познания, съчетани с научни познания, осигуряват продукти с най-висока ефективност и качество.

СЕРТИФИЦИРАНЕ НА ECOCERT:
ECOCERT е международно призната организация за сертифициране на хранителни и козметични продукти. Дефинираните критерии за качество определят стандартите за натурална и биологична козметика. STYX Naturcosmetic работи в тясно сътрудничество с ECOCERT от 2011 г., за да гарантира най-високите стандарти за качество.