SanaCare

Компанията SanaCare разработва висококачествени хранителни добавки, които осигуряват на организма важни хранителни вещества. В допълнение предлага и специални алкални продукти с високо рН и специален състав.

Пазаруване по категория:

SanaCare: 40 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

SanaCare - ангажимент към човека

В основата на философията на SanaCare стпи човекът като същество. Балансът на физиологията му е това, което е стремежът на компанията.

Целта на SanaCare е да възстанови собствения баланс на човека. Всички важни компоненти на физическото му същество биват взети под внимание, свързани помежду си и балансирани един с друг. По този начин неговата природа се уважава и подкрепя.

SanaCare разработва, произвежда и дистрибутира хранителни добавки на естествена основа вече повече от десет години. SanaCare е един от най-известните доставчици в тази област и има голям брой изключително доволни клиенти.

Офисът и логистичната сграда в Alsbach-Hähnlein, Германия, построена през 2016 г., отразява философията на SanaCare в нейната най-чиста форма. Архитектурата на тази уникална сграда следва индийските правила Васту, позволявайки на енергията да тече безпрепятствено. Едно езерце във формата на символа ин-ян в североизточната част на помещенията на компанията напълно допълва хармонично проектираната сграда. По този начин, общо 12 служители могат да се радват на енергично високо ценно работно място, на което се разработват и произвеждат такива продукти.

Хранителна добавка и алкални продукти от най-високо качество за най-високи изисквания

SanaCare предлага разнообразие от хранителни добавки, които покриват широк кръг от нужди и изисквания. За тези продукти се обработват само най-висококачествените суровини съгласно най-новите научни открития и доказани рецепти. Те отговарят на най-високите изисквания и убеждават във всички области.

Акценти от продуктовата линия на SanaCare са:

  • SanaBIOB : Висококачествената неактивна бирена мая (Saccharomyces cerevisiae) е богата на натурални В-витамини. Благодарение на специалния производствен процес маята расте във витаминен бульон и съдържа още повече витамини от тип B.
  • Sana Darm Floral с 13 различни чревни бактериални щамове
  • Sana OPC с 95% чист OPC (екстракт от гроздови семки)

В допълнение към висококачествените хранителни добавки, SanaCare предлага уникални лкални продукти. Сред тях е SanaCare Алкален концентрат, който се радва на специална слава и популярност. Това е течност от вода и кристална сол, която има високо рН - алкална е - и в същото време с висока концентрация на отрицателни OH-йони, както и положително заредени минерални йони като калций, магнезий, калий и натрий.

SanaCare - от любов към човека

За SanaCare благосъстоянието на хората винаги е в центъра на вниманието. И това може да се види при всеки един от уникалните продукти на компанията.