Peeroton - Спортни и хранителни добавки

Топ продукти за топ спортисти

Австрийската компания е активна от 1994 г. насам в спортните прояви. Продуктите са разработени според последните научни познания в областта на спорта и хранителните добавки.

Пазаруване по категория:

Peeroton: 26 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Продуктовата гама на Peeroton се използва успешно в професионалния спорт от години. Тя се характеризира с особено качество и чистота, защото всяка партида се проверява в Австрия. Чрез последователно прилагане на тези принципи Peeroton, като перфектният Ви партньор, осигурява идеалното решение за Вашето добруване.

Чрез постоянното сътрудничество с професионални партньори, като Спортният Университет Виена и IMSB, продуктите на Peeroton могат да бъдат адаптирани към променящите се или увеличаващите се изисквания на спортистите и да бъдат оптимизирани. Това означава, че продуктите се разработват в тесен диалог с потребителите. Така бързо, както го позволява качеството, и така гъвкаво, че да могат да растат така, като нарастват Вашите нужди. Съответно расте и асортимента от продукти. Целта на новата информация за продукта е, продуктите да се обвържат с професионалните познания и да се даде информация за тях. В допълнение към това, ще намерите индивидуални препоръки за прием, които могат да улеснят употребата. В крайна сметка, основната цел остава удовлетворението на потребителите. И дори повече от това. Техното въодушевление. Ето защо, Peeroton мисли и в перспектива. Там, където другите са в крак с времето, те са заедно с клиентите си една стъпка напред.

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ - ИЗИСКВАНИЯ

Дефиниране
За крайния потребител е истинско предизвикателство да се ориентира в многообразието от продукти на пазара. Ето защо, едно ясно дефиниране и обективна оценка са основният аспект в дискусията за плюсовете и минусите. През 2000 г. Европейската комисия представи разработка за директива. Под заглавието "Draft proposal for a European Parliament and Council Directive on food supplements" бе предприет опит да се направи единно регулиране. В тази разработка тази продуктова група е обозначета като храни. Поради нетипичната за храните и по-скоро типична за лекарствата форма на прием (капсули, таблетки, дражета, прахове, ампули, капки, и т.н.), сега е спешно необходимо да се диференцират разликите с лекарствата. Ето защо, преди прием е нужно да се провери, дали основната цел е за хранене, или се преследват предимно лечебни цели.

Качество на продукта
Следните критерии са от основно значение при избора на продукт:

  • Достатъчно количество на прием, за да се постигне реален ефект, но не повече от три пъти повече от препоръката DGE
  • Гарантиране на бионаличността за тялото, т.е., съставките трябва да се абсорбират от тялото
  • Веществата трябва да са подходящи за консумация и безвредни за здравето

И накрая, препоръката е: преди прием на добавки проверете индивидуалния статус, например с изследване на кръвта, и след това може целенасочено да се добавят липсващите вещества. И то с добавки, които действително има положителен ефект върху цялото тяло, които подкрепят неговата ефективност и могат да предотвратят заболявания. Това за Peeroton е етичен кодекс.