Хранителни добавки от Green Health

Green Health - със силата на природата

  • Green Health е абсолютно премийна линия хранителни добавки от Panaceo с доказан състав и активни съставки по най-високите стандарти за качество.
  • В допълнение, продуктовата линия на Green Health PURE 100% предлага натурално чисти вещества без помощни средства, пълнители и консерванти.

Green Health: 3 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Green Health - обратно към природата

Това, което известният френски философ Жан-Жак Русо откри още през XVIII век, днес е по-валидно от всякога: човекът все повече се отклонява от природата и от начин на живот, който е в хармония с него. Докато непрекъснато прогресиращият напредък несъмнено носи много ползи, първоначалната природна същност на човешките същества все повече отива на заден план. Така човекът вече не живее в баланс с естествената си среда и тялото не получава онова, което природата смята за оптимално за него. Понякога хранителното снабдяване също страда от модерния индустриален начин на живот, така че тялото вече не е напълно снабдено с всички важни витамини, минерали и микроелементи.

Най-честите причини за това са:

  • Едностранна диета и консумация на силно преработени храни, като готови ястия и бързо хранене
  • Стресът и забързаният начин на живот, който не Ви позволява да купувате свежа храна и да приготвяте прясно храната
  • Повишена нужда от витамини и минерали, дължаща се на стрес, спорт, бременност или заболяване
  • Намален прием на хранителни вещества, дължащо се на заболявания
  • Ниското качество на храната и вследствие на това по-ниското съдържание на хранителни вещества, поради използването на натоварена почва, използването на торове и пестициди

Всички тези фактори могат да разстроят равновесието между човека и природата и да предотвратят оптималното сабдяване с основни хранителни вещества. Green Health си поставя за цел да приближи хората до естествения им произход чрез висококачествени добавки и да им осигури хранителни и витални вещества от най-високо качество.

Това е целта н аGreen Health

Green Health е премийна линия хранителни добавки на Panaceo. Като такава не само отговаря на най-високите стандарти за качество, но и убеждава с доказан състав на активни съставки, в които безброй много доволни клиенти са се убедили. Така Green Health предлага продукти с високо качество, които помагат на хората да преоткрият хармонията с природата.

Има две продуктови линии, от които можете да избирате:

  • Green Health PURE разчита на 100% естествени чисти вещества и не съдържа пълнители и консерванти. Тук ще получите абсолютно чисти жизнени вещества от най-високо качество.
  • Комбинирани препарати Green Health е предназначена за подкрепа при различни ежедневни проблеми. Те са специално формулирани за специфични нужди от приложения и разчитат на иновативни съставки, които са изпробвани и тествани в продължение на много години.

Green Health обединява положителните сили на природата в различни хранителни добавки и ги прави отново достъпни за хората. Така човек може да си възвърне част от оригиналния си и естествен начин на живот и да има баланс между човек и природа, дори в нашето забързано ежедневие.