Алтернативни видове брашно за печене
-
Ölmühle Solling Частично обезмаслено орехово брашно, 500 г
- Внимателно смляно
- Вкусен аромат
- За печене и готвене
-
Raab Vitalfood GmbH Био протеиново брашно от лупина, 500 г
- Източник на висококачествен протеин
- За протеинови шейкове, зърнени храни, супи, сосове и десерти
- Също така подходящо за печене на сладкиши
-
Bioenergie Брашно от конопено семе Био, 250 г
- Опаковано в Австрия
- Ядков вкус
- За печене, готвене и рафиниране
-
Ölmühle Solling Частично обезмаслено брашно от тиквено семе, 500 г
- Ненатрапчив вкус
- Внимателно смляно
- За печене и паниране
-
Govinda Брашно от био семена от грозде, 200 г
- Високо съдържание на ОРС
- Над 50% фибри
- Без натрий и без глутен
-
Alnatura Био брашно от елда, 500 г
- Типичен ароматен вкус
- Сладка и солена кухня
- 100% без глутен и високо съдържание на фибри
-
Ölmühle Solling Отчасти обезмаслено бадемово брашно, 500 г
- Грубо смляно
- За печене или мюсли
- Фин вкус
-
Alnatura Био брашно от нахут, 400 г
- Лешникови аромати
- За палачинки, квасни продукти и много други рецепти
- Естествено веган и без глутен
-
Maharishi Ayurveda Био печена цампа (ечемик), 250 г
- За разнообразна употреба
- Приятно топло или студено
- Много вкусен аромат
-
Alnatura Био кокосово брашно, 300 г
- Плодов вкус на кокос
- За готвене и печене
- Веган, без глутен и богато на протеини
-
Alnatura Био пълнозърнесто оризово брашно, 500 г
- Неполиран и фино смлян
- Свързващ агент и съставка за печене
- Без глутен и веган
-
Raab Vitalfood GmbH Био брашно от гроздови семена, 300 г
- Нежно студено пресоване
- Може да се смесва с други брашна
- С предложена рецепта
-
Bioenergie Био кестеново брашно, 450 г
- Съдържа калий и магнезий
- Идеално за печене и като сурова съставка
- Сладък орехов вкус
-
Ölmühle Solling Частично обезмаслено ленено брашно, 500 г
- Прясно от мелницата
- Бързо подуване
- Идеално за кухня с ниско съдържание на въглехидрати
-
Ölmühle Solling Отчасти обезмаслено брашно от гроздови семки, 500 г
- За хляб и печени изделия
- Запечатваща се опаковка
- Подходящо и за паниране
-
Govinda Био брашно от маниока, 450 г
- Нежен вкус
- Особено фина текстура
- С фибри
-
Alnatura Био соево брашно, 300 г
- Деликатен вкус
- Добри свързващи свойства
- Веган, без глутен и богат на протеини
-
Ölmühle Solling Частично обезмаслено кокосово брашно, 500 г
- За печене и мюсли
- Внимателно смляно
- Висока способност за набъбване
-
Alnatura Био царевично брашно, 500 г
- Без глутен
- Също така отличен за печива
- От Германия
-
-
-
Raab Vitalfood GmbH Био брашно от ленени семена, 200 г
- 39% съдържание на фибри
- С лек ядков вкус
- С естествен калций и желязо
-
Rapunzel Био ленено брашно, 250 г
- Източник на протеини и фибри
- Съдържа омега-3 мастни киселини
- Отлично като заместител на яйца
-
Cosmoveda Био оризово брашно, 400 г
- Завързва тесто
- Не съдържа глутен
- Подходящо само за сладкиши и хляб
Всички цени са с ДДС.