Хранителни добавки от Panaceo

PANACEO е млада австрийска компания, която произвежда уникални медицински продукти без рецепта в световен мащаб. Основният компонент на всички продукти е PANACEO-активираният зеолит.

Категории:

Panaceo: 5 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

КАКВО Е PANACEO?
Основният компонент на Panaceo е естественият вулканичен минерал зеолит-клиноптилолит. Този минерал с висока чистота възниква, когато течна магма и вулканична пепел се влят в морето и се стига до кипене с морската вода. Микро-порестият вулканичен минерал има невероятни качества. Известен е от древни времена с успокояващото си и пречистващо действие.

КАКВО ПРАВИ PANACEO ТАКА УНИКАЛЕН?
Регенеративният ефект на зеолит-клиноптилолита се използва за различни медицински продукти, но Panaceo е уникален. Учените от Panaceo в продължение на много години се занимават с проучването и оптимизирането на тази естествена съставка. Постигнати са революционни резултати, които са довели до уникална, патентована технология PMA (Panaceo микро-активиране). Специалните биофизични свойства на вулканичния минерал се умножават с допълнителна модификация на зеолит-кристалната решетка. В процеса на микронизация се осъществява контролиран сблъсък на зеолита под действието на високо кинетична енергия. Както абсорбционният потенциал на повърхностно-третиран зеолит, така и ефектът на превличане на замърсители, са значително по-високи, отколкото при нетретирания.

Нови начини за медицина, здраве и спорт
Panaceo е медицински продукт от естествения вулканичен минерал зеолит-клиноптилолит, получен при комбинацията от лава и морска вода (солена), и който днес има уникални ефекти в областта на медицината, здравеопазването и спорта.
Ефектите на този уникален природен минерал се усилват многократно от патентованата технология PMA (Panaceo Micro-Aktivierung).

Panaceo медицински продукти за по-добро здраве и нова енергия!