Russian Choice GI

"Имуно Биотикум" за стомашно-чревния тракт.

Този продукт вече не се предлага от производителя
  • Предпазва стомашно-чревния тракт. 100 растителни капсули.

Подобни продукти:

ZeinPharma Тамян на капсули

ZeinPharma Тамян на капсули

120 вег. капсули
Igennus Vegepa® PURE EPA

Igennus Vegepa® PURE EPA

60 капсули

Описание

Russion Choice GI се състои от патентована смес от подготвените фрагменти на клетъчна стена от лактобацилус рамносус с билкови екстракти от традиционната китайска медицина (ТКМ). Russian Choice GI осигурява здрав храносмилателен тракт и допринася по-специално за неговата детоксикация.

Съдържащите се в Russian Choice GI фрагменти на клетъчна стена от лактобацилус рамносус стимулират вродените и придобити имунни механизми.
Чрез разрушаването на клетъчните стени се освобождават имуноактивни протеини, които могат да активират имунната система много по-силно от пробиотичните култури, съдържащи се например в киселото мляко.

Тъй като тези фрагменти на клетъчната стена могат да наравляват имунните механизми в лигавицата, те вероятно действат не само локално в червата, но и в по-отдалечени места. Смята се, че те могат най-общо да активизират и регулират мукозната имунна система.

Бай Жу Atractylodes е храносмилателен тоник за черния дроб и жлъчката. В TCM тя поддържа стомаха и далака. В допълнение той действа детоксикиращо и насърчава неспецифични имунната система, както и функцията на надбъбречната кора.

Розалия или Фу молва е една гъба, която расте върху мъртва борови корени. Адриан е в TCM, традиционно се използва като тоник за вътрешните органи като далак, белите дробове, бъбреците, сърцето, пикочния мехур и жлъчния мехур. Като ин тоник Стефан да насърчава движението на Чи в троен нагревател. Също така тя може да бъде успокоително, диуретично и регулират кръвната захар.

Китайски Yam (Шан Яо) се разглежда в TCM като средство за успокояване и стимулиране на актове, стомаха и далака, както и укрепване на белите дробове и бъбреците. Да си пишат храносмилателни ефект и това е традиционно се използва, за енергия за стимулиране на апетита, храносмилането и наддаване на тегло.

Руски избор GI е Kombinaiton от immunobiotischen клетъчна стена фрагменти с три големи китайски билки.

Препоръчителна употреба: 1-3 капсули два пъти на ден


Russian Choice GI Съставки

3 зеленчуци. Капсули съдържат:

Съставка Много
Lactobacillus rhamnosus (прахообразни lysate) 360 mg
Патентован комплекс
Екстракт от Бай Жу Atractylodes (корен)
Proria, екстракт
Екстракт от китайски сладък картоф (корен)
540 mg

Други съставки: Хидроксипропил метилцелулоза, целулоза, L-левцин.


Форма на прием: Капсула

Продуктови ревюта на български за Russian Choice GI