KAL Лактаза ензими

Разделя лактозата на нейните основни части

РазпродаденоПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Сходни продукти:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Описание

Лактазата е ензим, който разделя лактозата (млечна захар) на нейните компоненти D-галактоза и D-глюкоза. Без тази химическа реакция, компонентите на лактозата не могат да се абсорбират от тънките черва.

  • 2 капсули съдържат 250 мг лактаза (еквивалентно на 250 единици FCC, 1000 FCC единици/гр)

Препоръчителна доза:
Поемайте 2 капсули непосредствено преди приема на съдържащи захар храни.
Продуктът е по-ефективен, когато е напълно погълнат, затова съдържанието на капсулата не трябва да се изсипва в мляко или млечни продукти.

Производител: KAL
повторно пускане на продукт: Поради повторно пускане на пазара на продукта, опаковката или етикетът на доставения продукт може да се различават визуално от показаното изображение на продукта.
Обща информация за лактазата

Ние препоръчваме:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

рецензии на български за KAL Лактаза ензими