Проблеми с поръчката Ви?

Как мога да анулирам или променя поръчка?

Как мога да променя моята поръчка?

Моля, свържете се с нашия екип обслужване на клиенти! Докато Вашата поръчка все още не е опакована, можете да я променяте или да я отмените.

Ние се опитваме да изпълним Вашите желания. Моля, имайте предвид, че пакетът може да е бил вече опакован или изпратен. В този случай промени вече не са възможни.

Ако пакетът все още не е опакован или изпратен, поръчката ще бъде блокирана, докато посочите желаните от Вас промени.

Моля, имайте предвид, че при поръчка, в която отделни продукти са анулирани, може да се начислят разходи за доставка, ако паднете под минималната сума за безплатна доставка.

Ако Вашият пакет вече е в процес на изпращане, трябва да ни върнете пакета за промяна или анулиране.

За да могат да се извършат бързо промени по поръчката Ви, моля, още в първия имейл посочете следната информация:

  • Име и фамилия
  • Номер на поръчка
  • Какво трябва да се отмени, промени или да се добави (евентуално артикулен номер, цвят, размер и т.н.)

Ако желаете анулиране, но ние вече сме получили парите от Вас, моля да ни уведомите, дали искате да получите сумата под формата на ваучер или тя да бъде върната. (Ако платите с кредитна карта, PayPal и незабавен трансфер това става директно и без никакви усилия от Ваша страна. Ако сте платили с предварително плащане, моля посочете допълнително IBAN и BIC.)

Ако сте добавили нещо към пакета Ви, моля, посочете кой начин на плащане искате да използвате за допълнителните разходи.

Мога ли по-късно да променя начина на плащане?

Методът на плащане не може да бъде променен в последствие в прегледа за клиента, за съжаление.

Ако сте избрали грешен начина на плащане, моля, свържете се с нашия екип обслужване на клиенти.

Ако сте избрали предварително плащане, можете да го смените с PayPal или с наложен платеж. Също така е възможно да се промени начина на плащане с кредитна карта. Но това става само, ако вече сте регистрирали кредитна карта при нас. Не е възможно да ни изпратите информация за кредитната си карта по имейл.

Промяна на PayPal също е възможна. Това изисква да влезете сами във Вашата PayPal-сметка. Моля, прехвърлете дължимата сума на нашата PayPal-сметка:

Така ще влезете във Вашата PayPal-сметка:

Въведете https://www.paypal.com

Натиснете бутона "Изпращане на пари на приятели и роднини". Моля, въведете Вашия е-мейл адрес, който е свързан с вашата PayPal-сметка. След това въведете нашия е-мейл адрес. Във полето референт, моля, посочете номера на поръчката. Сега остава само дължимата сума, колко да бъде изпратено. След това кликнете върху Напред.

Как мога да променя по-късно адреса за доставка?

Можете да промените адреса за доставка като се свържете с  обслужване на клиенти. Ако Вашият пакет вече е бил изпратен, екипът ни за обслужване на клиенти ще информира транспортната фирма. Но след това не е абсолютно гарантирано, че пакетът наистина ще може да бъде изпратен до променения адрес.

Къде е моят пакет?

При "Моите поръчки" можете да намерите преглед на последните си поръчки. Можете да следите състоянието на Вашите поръчки и отделните детайли на съответните поръчки.

След като Вашата поръчка напусне склада ни, Вие ще получите по имейл потвърждение за изпращане. Тук ще намерите и номера за проследяване на Вашия пакет.

Защо не получих потвърждение на поръчката по имейл?

Може би потвърждението на поръчката Ви се озовавало в папката за спам?

Ако не сте получили веднага след Вашата поръчка потвърждение по електронната поща, може да сте посочили грешен адрес на електронна поща или процесът на поръчка да не е завършен правилно.

В този случай, моля, свържете се с нашия екип обслужване на клиентите. Ще се радваме да Ви помогнем!

Пакетът е повреден. Какво да направя?

Ако сте получили пакета си повреден, подпишете получаването на пратката си само с резерви. Това означава, че стоките могат да са повредени. Ако не е възможно да се подпишете с резерви, моля, не приемайте пакета.

Ако сте забелязали повредата на опаковката в последствие, Ви молим да проверите съдържанието за евентуални повреди. Ако е повредена не само опаковката, но и съдържанието, моля, свържете се с нашия екип обслужване на клиенти.

Важно: Ако сте получили пакета или стоките повредени, ние се нуждаем задължително от снимка на опаковката или повредените стоки за обработване на искане за обезщетение. Изпратете ни снимката с Вашите данни за контакт по имейл. Моля, не изхвърляйте опаковката и нейното съдържание, защото ще са ни необходими за искането на обезщетение.

Пакетът е изчезнал. Какво да направя?

Минали са няколко дни, а пакетът все още не е пристигнал при Вас, не е била оставена бележка за Вас и не е оставен пакета при съседите Ви? В този случай, моля, свържете се с нашия екип обслужване на клиенти. Ще проверим местонахождението на Вашия пакет и евентуално ще инициираме искане за разследване.

Получили сте погрешен продукт?

Получили сте грешен продукт?

Много съжаляваме и се извиняваме за тази грешка!

Бихме искали да Ви помолим да се свържете с нашия екип Обслужване на клиенти във връзка с проблема.

Получили сте доставката непълна?

Може при тази доставка да става дума за частична доставка. Това е посочено във фактурата.

Ако не е така, ние молим за извинение. Тук вероятно сме направили грешка.

Ще ви помолим да се свържете с нас.

https://www.vitalabo.bg/info/kontakt

Не сте били у дома?

В този случай има няколко възможности: или ще се направи още един опит за доставка, или ще получите известие, че пакета Ви е бил оставен в близкия пощенски клон. Вижте в този случай и в проследяването на пакета. Така ще разберете много бързо къде се намира пакетът в момента.

Възползвайте се от възможността за различен адрес за доставка. Така ще можете да пращате пакетите, например, и до Вашето работно място.