Аз съм нов клиент

Къде мога да се регистрирам като клиент?

Тук може да създадете своя клиентски профил.

Може да зададете лична парола или да оставите системата ни автоматично да генерира такава.

Потвърждение за регистрация ще получите незабавно по електронната си поща. Ако не получите имейл от нас, моля, погледнете в папката за спам или се свържете с нас.

Моля, въведете правилно своя имейл адрес!

Какви са предимствата на клиентския профил?

Предимства на клиентски профил в VitalAbo:

  • Проследяване на поръчки онлайн
  • Преглед на всички предишни поръчки
  • Създаване и управление на списъци
  • Управление на адресна книга

Какво е регистрация като гост?

Имате възможност да направите поръчка като гост. Но тогава ще трябва да се регистрирвате като гост при всяка отделна поръчка и да въвеждате данните си, тъй като те не биват съхранени. Като гост не получавате промоции, не можете да се регистрирате за бюлетина и нямате възможност да използвате допълнителните предимства на клиентския профил.

Няма да виждате, например, информация за Ваша текуща поръчка. Код за проследяване на поръчката си ще получите еднократно по имейла.

Ако някога сте пазарували като наш гост и искате да си създадете клиентски профил, ще трябва да се регистрирате като нов клиент или да ни изпратите имейл. Тогава ние можем да направим от профила Ви като гост Ваш клиентски профил.

Винаги се уверявайте, че Вашият имейл адрес е коректен. В противен случай няма да можете да получите допълнителна информация относно доставката Ви като гост.

Какво е регистрация през социалните медии?

Можете да използвате вашия Facebook или Google+ акаунт, за да се свържете лесно с Вашия профил в магазина ни. Това става като първо влезете и свържете профилите си след това, или като го направите при създаването на нов профил.

След това можете просто да влезете с вашия Facebook или Google+ акаунт, без да се налага да въвеждате парола.

Мога ли да регистрирам фирма?

Като фирма можете да се регистрирате като въведете идентификационен номер по ДДС. За фирми извън Австрия е важно номерът по ДДС да е регистриран международно - в противен случай няма да бъде приет. Нашата система проверява номерата по ДДС в съответствие с правилата на Европейския съюз.

Като фирма с валиден номер по ДДС Вие не плащате данъци. Ако той не бъде приет, все още можете да си купите нещо. Платеният за това данък може да бъде деклариран като такъв във вашата страна в края на годината и след това да Ви се върне.

Посочването на Вашия данъчен номер не променя крайната цена. Това представлява само една допълнителна информация във фактурата.

Мога ли да купя по-евтино от вас като прекупвач?

За съжаление това не е възможно. Ние продаваме нашите продукти само на крайни потребители и нямаме отделни ценови листи за прекупвачи.