Продукти с естествен клиноптилолитен зеолит от Froximun®

Изключителни продукти на базата на зеолит

Фокусът на семейната компания Froximun е върху човешкото здраве. Уникалното ноу-хау на компанията позволява разработването и производството на изключителни продукти на естествена основа, които могат да убедят с най-високо качество и безопасност на продуктите.

Froximun®: 8 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Froximun - семейна компания в услуга на човека

Froximun е немска семейна компания, чиято история започва през 2001 година. По това време основателите на компанията забелязват естествен минерал, който със своите специални свойства може да допринесе за благосъстоянието на хората и животните. В сътрудничество с учени и лекари от този минерал бе разработен уникалният продукт Froximun. Това е първаият в Европа под тази форма.

Днес служителите на Froximun AG работят за разработването и производството на висококачествени натурални продукти на основата на минерала зеолит.

Проектиране и разработване като основа на продукти с превъзходно качество

Проектирането и разработването на всеки продукт формира основата за продукти с най-високо качество, които са сред най-добрите на пазара. Екипът на Froximun AG постоянно се стреми да подобри качеството на своите продукти още повече. За да се постигне това, редовно се провеждат научни изследвания и се възлагат изследователски задачи на съответните институции. Преследват се следните цели:

  • Оптимизиране на функционалността
  • Подобряване на приложимостта
  • Подобряване на качеството и безопасността на продуктите
  • Разработване на нови, иновативни продукти

Производство и конфекция made in Germany

Froximun AG е сертифициран производител на орални и кожни продукти на основата на зеолит. Пълната система за управление на качеството в областта на проектирането и разработването, производството и продажбите съгласно EN ISO 13485:2012 и патентованата съставка MANC® Ви гарантират най-високо качество и безопасност като потребител.

Производството на патентованата съставка MANC® се извършва изцяло в Германия на всички етапи. Цялото ноу-хау на Froximun AG се влива в селекцията на суровите зеолити, по-нататъшната микронизация, както и модулацията и довършителни стъпки.

Качество и безопасност като най-висока цел

Продуктите на Froximun AG се подлагат на строго тестване и оценка, преди да бъдат пуснати на пазара. По този начин можете да сте сигурни, че ще получите продукти с най-високо качество и безопасност на продуктите. В Froximun сигурността на употреба, качеството и ноу-хауто вървят ръка за ръка, за да се създадат не само изключителни продукти, но и вие като потребител да можете да се чувствате в добри ръце.

Уникални продукти за специални изисквания

Индивидуалните продукти на Froximun се предлагат в различни форми на дозирана като прахове, капсули и таблетки за дъвчене. В допълнение, Froximun предлага също така продукти като мехлеми и суспензии за външна употреба. Продуктовата гама на производителя включва продукти за грижа за устната кухина и зъбите, както и козметика, покриваща широк спектър от продукти, за да отговори на широк спектър от нужди.