Dr. med. Ehrenberger - натурални и био продукти

Натурална хранителна добавка от Австрия

Красотата на природата и всички нейни уникални свойста - на това се основава съставът от хранителните добавки на д-р Еренбергер. Като млад лекар, той се съсредоточава повече върху изследователската дейност, и под влияние на проучванията си посещава различни народи и се запознава с техните лечебни практики. Осъществява контакт и с носители на Нобелова награда и с най-модерните изследователски институции в Русия. Въз основа на тези знания r. med. Ehrenberger основава в южната част на Бургенланд предприятие, в което разработването, производството и дистрибуцията се осъществяват без технически средства и непрекъснато се развиват. Опаковките са изработени и от 100% рециклируема био пластмаса от захарна тръстика.

Пазаруване по категория:

Dr. med. Ehrenberger: 42 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

С природата, за природата

"Щастливият животът и натуралният живот са едно" - този добре познат цитат от римския политик, философ и натуралист Сенека обобщава перфектно философията на д-р мед. Майкъл Еренбергер и неговият екип. Един наистина здрав човек винаги живее в хармония с природата и собствените си природни нужди. Той познава себе си, слуша ума си, както и тялото си, и се опитва да създаде здравословен баланс между тях и околната среда, за да постигне холистично благополучие.

За съжаление, днес това често не е толкова лесно. Различни фактори като стрес, претоварване и нездравословен начин на живот унищожават равновесието между човека и природата, което се отразява не на последно място в постоянното нарастване на така наречените цивилизационни заболявания.

Липсата на физически упражнения и неправилни хранителни навици допринасят за по-нататъшната значителна част от непрекъснато нарастващия дисбаланс между човека и природата и свързаните с него негативни последици.

Д-р мед. Майкъл Еренбергер вижда тази връзка като млад лекар и напълно осъзнава огромното значение на взаимодействието между човека и природата. Неговата философия се основава на хармонията между човека и естествената му среда .

Особено важна роля играе храненето, което за съжаление прекалено често не отговаря на естествените нужди на човешкото тяло, а напротив, често го разболява. От една страна, много хора вече нямат достъп до естествена и висококачествена храна, а от друга страна, мнозина просто нямат достатъчно време, за да ядат балансирано и здравословно. Последиците варират от дефицити до различни заболявания, които произтичат от нездравословния начин на живот.

Качество, което се усеща

Д-р мед. Майкъл Еренбергер създаде компания в южната част на Бургенланд, посветена на разработването, производството и разпространението на естествени хранителни добавки. Те не само отговарят на най-високите стандарти за качество, но и на естествените нужди на човешкото тяло. Те отговарят на следните критерии:

  • Хранителни добавки в хармония с човека и природата
  • Чисто растителни продукти (с изключение на маслото от крил)
  • Използване на традиционни и доказани научни познания за билките
  • Висока бионаличност
  • Нежна обработка
  • Използване на 100% естествени суровини от цял ​​свят
  • Пълно отъствие на изкуствени добавки
  • 100% отъствие на тестове върху животни
  • Устойчива ориентация на производството

Продуктите Dr. Ehrenberger са сертифицирани мнгократно и носят логото веганско цвете, австрийския Austria-Bio-логото и на логото на ЕС за биологично производство. Повече от десет години те се разработват в тясно сътрудничество с терапевти, фармацевти, лекари и, разбира се, крайни клиенти, защото техният опит е най-важната характеристика за качество.

Като партньор на Асоциацията на холистичните натуропатични терапевти в Австрия, Dr. Ehrenberger залага на холистичен подход, който взема под внимание телесното и духовното състояние, както и живота в хармония с природата. Така човекът се разбира като цяло, а не просто като сума от неговите симптоми.

Полезни формулировки произведени иновативно

Много хора днес живеят срещу ритъма на природата и все повече попадат в начин на живот, който все по-малко съответства на естествените нужди на човека. Между другото, поради тази причина Dr. Ehrenberger ползва само естествено отгледани суровини, произхождащи от култури, контролирани от остатъци или от диви колекции, и които се използват от хиляди години в традиционната медицина.

Природата не познава нито монокултури, нито изолирани хранителни вещества. В нея растат различни растения в непосредствена близост, така че хранителните вещества винаги се срещат в синергични комбинации и се насърчават взаимно в своя ефект. Продуктите Dr. Ehrenberger са формулирани по модела на природата и ползват същите ефекти.

В допълнение към естествените суровини, специалните производствени процеси допринасят за високото качество на продуктите на Dr. Ehrenberger. Те варират от традиционните методи за преработка, като дестилация и студено извличане, до естествени методи като турбулентност в естествена орбита и добив на СО2. По този начин възможно най-големият потенциал на използваните растения може да бъде използван и достъпен за хората.

Устойчивост - добавената стойност за хората и околната среда

Целта на Dr. Ehrenberger е не само да върне на човека силата на природата, но и да се третира природата с най-голямо уважение. Ето защо устойчивостта има много важна роля за компанията. Продуктите са внимателно капсулирани ръчно в завода в Бургенланд, опаковани по екологосъобразен начин и доставени по климато-неутрален начин.

Производството в ръчно бутилиращи инсталации не само защитава околната среда, но също така позволява изключително висока плътност на активните съставки в капсула, тъй като може да бъде напълно без синтетични ексципиенти и спомагателни вещества като магнезиев стеарат и лактоза.

На VitalAbo ще намерите голям избор от продукти на Dr. Ehrenberger - от уважение към човека и природата.