Allergy Research Group

Опит от 1979 г. насам

Вече повече от 35 години Allergy Research Group развива хранителни добавки от най-високо качество и чистота.

Първоначално се започва с революционна работа в областта на оксидантите/антиоксидантите на Д-р. Стивън Левин. От това са се разработили много продукти, които са основно хипоалергенни и затова подходящи за много чувствителен хора. По-конкретно, целат е продуктите да са без съдържание на пшеница, царевица, мая, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба и ракообразни, както и без ядки и фъстъци.

Непрекъснат контрол на качеството и лабораторни анализи гарантират за най-добрата възможна чистотата на суровините и съставки, още от 1979 година се държи на този принцип да се използва възможно най-чисти и естествени съставки, които имат нисък алергичен потенциал.

Категории:

Allergy Research Group: 183 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.