Хранителни добавки от Vitaplex

Продуктите на Vitaplex се произвеждат в Европа и се характеризират с отлично качество и най-висока бионаличност. В допълнение към продуктите витамин D, широката продуктова гама включва и аминокиселини, омега-3 продукти и много други препарати, които покриват широк спектър от различни изисквания и нужди.

Пазаруване по категория:

Vitaplex: 25 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Vitaplex - продукти за хора с най-високи изисквания

Марката Vitaplex е създадена, за да предложи на хората биохимично активни вещества, които преди това не са били на разположение. С тези уникални продукти Vitaplex бързо успя да стане и да остане и до днес най-големият производител в тази ниша. В същото време, Vitaplex винаги успява да адаптира продуктите си към постоянно променящите се нужди на хората и пазара. Всички продукти отговарят на следните стандарти:

 • Те са изработени от висококачествени суровини.
 • Те са формулирани от най-чистите съставки.
 • Те не съдържат генетично модифицирани вещества и изкуствени добавки.
 • Те са хипоалергични.
 • Те имат най-висока бионаличност.

Постоянното спазване на тези стандарти дава възможност на Vitaplex да произвежда продукти с най-високо качество.

Quality first - философията на Vitaplex

Философията на компанията Vitaplex се основава на следните стълбове:

 • Абсолютна чистота на продуктите
 • Преследване на иновациите и съвършенството
 • Сто процента ориентация към клиента
 • Разбираема информация за клиента
 • Независимост и надеждност
 • аАтрактивна цена

Качеството е най-високият приоритет на Vitaplex - и ще забележите това с уникалните продукти на този производител. Например, Vitaplex използва само най-чистите съставки, които се доставят от международно известни производители. Чистотата на тези суровини осигурява най-добрата бионаличност и гарантира, че продуктите от серията Vitaplex са оптимално абсорбируеми от тялото. По този начин Vitaplex успя да се разграничи от много други производители и успешно се позиционира като водещ доставчик на висококачествени хранителни добавки .

Иновацията като двигател на успеха

Продуктите трябва да бъдат адаптирани към променящите се нужди на хората. Vitaplex разбира това и вижда иновациите като основна движеща сила на компанията. Vitaplex следва най-новите постижения в хранителните добавки и непрекъснато работи за предоставянето на нови иновативни продукти на своите клиенти. Това не на последно място се постига чрез сътрудничество с известни здравни експерти, чийто опит и ноу-хау са от изключителна важност за развитието на продуктите.

Избрани продукти за най-високи изисквания

Vitaplex се е специализирала в специализирана гама от продукти, предлагащи най-високи нива на чистота и качество, формулирани да отговарят на специфичните нужди. В нашия онлайн магазин ще откриете богат избор от продукти на Vitaplex. Само няколко кликвания и ние ги доставяме бързо и удобно директно до Вашия дом.