Vigeovit Tatau

Първата капсула за татуировки и перманентен грим.

РазпродаденВече не се произвежда

Подобни продукти:

ZeinPharma Екстракт от ашваганда
SanaCare SanaMin Натурален клиноптилолит
Igennus Живи култури +LAB4

Описание

Хипоалергенен комплекс от хранителни микроелементи с витамини, минерали и фитохимикали за защита и поддържане на стресираната и татуираната кожа отвътре. 100% без добавки. В аптекарско качество. Произведено в Австрия. Веган.
VIGEOVIT® TATAU® е специален комплекс от хранителни микроелементи (= концепция Nutri), който е съобразен за специалните нужди на татуирана* и стресираната кожа. Иновативната формула на VIGEOVIT® TATAU® съдържа всички витамини, важни за нормалното функциониране на кожата (напр. витамин В2, биотин), наред с натурален витамин С от ацерола череша, както и антиоксидантните микроелементи цинк, селен и мед. "Здравословният плюс" се състои от екстракт от бамбук (съдържащ 47% естествен силиций), както и алфалфа и хлорела - тези съставки допълват уникалната формула.
VIGEOVIT® TATAU® се използва за поддържане на кожата отвътре - преди, по време и след татуиране*, както и за активна, поетапна подкрепа на особено стресираната кожа.

Съставки
Пълнител: целулоза, капсула: хидроксипропилметилцелулоза, екстракт от плодове на ацерола (50% витамин С), железен глюконат, бамбуков екстракт (75% силициев диоксид), растителен прах от алфалфа (Medicago sativa), водорасли с фосфолиум (0.1% йод) , микроводорасли хлорела, калциев пантотенат, цинков пиколинат, цианокобаламин, меден цитрат, метионин L-селен, рибофлавин, фолиева киселина, D-биотин.

Предимства на продукта:
• без лактоза, фруктоза, глутен
• без изкуствени оцветители и аромати
• хипоалергенно производство
• халал-съвместимо
• в капсула без желатин
• за женаи и мъже
• също и за чувствителни лица
• от сертифицирано производство по ISO 22000 (DEKRA)
• произведено в Австрия
Препоръчителна доза: 2 × 1 капсула дневно с храна.
Да не се използва постоянно за повече от 8 седмици.

Предупреждения:
Препоръчваната дневна доза не трябва да се превишава. Хранителните добавки не бива да се използват като заместител на балансирана и разнообразна диета и здравословен начин на живот. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Съхранявайте на хладно и сухо място.

Съвет:
Посещенията в басейна или сауната са табу с нова татуировка! Също така и слънчеви бани или солариум трябва да се преустановят за няколко седмици след татуирането.
Обърнете внимание на правилната козметична грижа. Ароматизираните душ гелове или други дразнещи вещества не трябва да влизат в контакт с раната, за да зарасне добре.
След татуиране трябва да се подпомага регенерация на клетките. Декспантенолът и избрани хранителни вещества (например цинк, витамин С) помагат за възстановяването на кожната бариера.

Препоръчителна употреба
Интензивна грижа след татуиране,още от първия ден, е от съществено значение. Специално разработената формула на VIGEOVIT® поддържа външната грижа чрез хранителни вещества отвътре. Избраните хранителни вещества (например цинк, витамин С) снабдяват кожата отвътре и поддържат възстановяването на кожната бариера. VIGEOVIT® TATAU® е идеален за употреба при прясно татуирана кожа и особено стресирана кожа.
VIGEOVIT® TATAU® съдържа микроелементи за поддържане и възстановяване на нормалната кожна бариера. Затова ще е идеална грижата няколко седмици преди и след татуиране. Например, витамин С допринася за нормалното формиране на колаген за нормална функция на кожата. Цинкът и витамин В2 допринасят за поддържането на нормалната кожа.
За продължителна употреба консумирайте 1-2 капсули дневно. Препоръчителният прием (2 капсули дневно) не трябва да се превишава.

Производител: Vigeovit
Форма на прием: Капсула
Видове продукти: Капсули
Характеристики : Халал, Веган, Вегетариански

Продуктови ревюта на български за Vigeovit Tatau