Rapunzel Био крем от макадамия, 250 г
Деликатно топящ се и сладникаво-маслен аромат
14.20 лв.
(56.80 лв. / кг, вкл. 20% ДДС.
Характеристики:
- Печена макадамия, какао и морска сол
- Подсладен със захар Кристалино
- За намазване, пълнене и похапване
Арт.-№: XPI-BIOG-209389, EAN: 4006040003885
Описание
Вкусен продукт за всички чревоугодници. Кремът от макадамия на Rapunzel се топи деликатно и впечатлява с наистина невероятни вкусове. Той съдържа 26% препечени ядки макадамия, кафява захар, малко какао и щипка морска сол, които се смесват в чудесна хармония. Внимание: толкова е добър, че води до пристрастяване!
Забележка: Дървото макадамия е родом от Австралия и плодовете му се смятат за „кралицата сред ядките“. Естествено сладкият и маслен вкус на тези ядки ласкае небцето и се комбинира чудесно с какаови или шоколадови продукти. Освен това са много хранителни и осигуряват ценни масла.
| Производител: | Rapunzel |
|---|---|
| Видове продукти: | Храни |
| Характеристики : | Без ГМО |
| Съвети за съхранение: | съхранявайте на хладно и сухо място |
| Производител: | RAPUNZEL NATURKOST GmbH, Rapunzelstraße 1, 87764, Legau, Германия, www.rapunzel.de |
Съдържание
Хранителна стойност
| Хранителна стойност | на 100 г |
|---|---|
| Енергийно съдържание / калоричност | 2776 / 663 kJ / ккал |
| Мазнини | 57,4 г |
| от които Наситени мазнини | 16,2 г |
| Въглехидрати | 24,8 г |
| от които Захар | 24,4 г |
| Фибри | 3,6 г |
| | 10 г |
| Сол | 0,44 г |
Подходящ
Сходни продукти
Продуктови ревюта
рецензии на български за Rapunzel Био крем от макадамия
5,0 от 5 звезди
| 5 звезди | | 1 | (100%) |
|---|---|---|---|
| 4 звезди | | 0 | (0%) |
| 3 звезди | | 0 | (0%) |
| 2 звезди | | 0 | (0%) |
| 1 звезда | | 0 | (0%) |
1 оценка
- Все още няма отзиви.
От нашия блог:
- За "модата" да се тича бос
- 6 ползи от растителните протеини
- Обезводняване, намаляване на киселинното съдържание и премахване на шлаките - пролетно почистване за тялото, ума и душата
- Бъдете здрави с пластири за детоксикация на краката през нощта!
- Постоянен стрес: претоварване, докато тялото започне да стачкува