Vinberg Verjus pur Плодово кисела винена киселина
Вегетарианската и без хистаминова алтернатива на оцета
РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.
Описание
VERjus-pur "кисел" е с 5 г захар/100мл. Използва се като без хистаминова алтернатива на оцета и е идеален за маринати за салати, дивеч и риба или за гулаш и яхнии.
Verjus-pur кисел се филтрира внимателно, за да запази възможно най-много аромата. Предимствата за потребителя са високият дял на естествената винена киселина, подобряваща вкуса, съдържанието на полифеноли, което е много по-високо от това на червеното вино.
Verjus кисел е без хистамин, вегански и без консерванти.
Производител: | Vinberg |
---|---|
Форма на прием: | Течност |
Препоръчителната дневна доза не бива да се надвишава.
Продуктови ревюта
рецензии на български за Vinberg Verjus pur Плодово кисела винена киселина
6 клиентски рецензии на други езици
5 звезди | | 7 | (100%) |
---|---|---|---|
4 звезди | | 0 | (0%) |
3 звезди | | 0 | (0%) |
2 звезди | | 0 | (0%) |
1 звезда | | 0 | (0%) |
7 оценки
Все още няма рецензии на български, но 6 рецензии на други езици.
- Все още няма отзиви.
Сходни продукти:
Клиентите, които си купиха "Verjus pur Плодово кисела винена киселина" , също така купуват:
От нашия блог:
Открийте VitalAbo:
-
Безплатна доставка в България над 129.00 лв.
-
Безплатно
връщане -
Ние работим
по съобразен с климата начин . Повече от 8.850 продукта