Hawlik Рейши на прах в капсули

Ganoderma lucidum

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Описание

Смесите Hawlik-екстракт и прах съчетават биологични поли-захариди от екстракта с чист прах от гъби в оригиналната им форма.

За нашите Рейши-продукти, се отглежда цялата гъба, внвнимателно се суши и се смила супер фино (Shell Broken метод *). След което, с процес на извличане от традиционната китайска медицина, известен и патентован, се извличат полизахаридите от гъбата и по този начин ги прави по-достъпни за организма.
* Shellbroken е специален, фин смилателен процес, който увеличава бионаличността. Винаги се смилат целите плодни тела на гъбата.

Hawlik екстракт и прах са високо ценени в продължение на години от много хиляди потребители. Екстракт + Прах капсули са оптимални за опазване и възстановяване на жизнения баланс!

От строго контролирано култивиране с гаранция за качество!

Всяка капсула съдържа 250 мг Рейши екстракт (60 мг полизахариди), 150 мг Рейши прах и 8,5 мг естествен витамин С

Гъба на безсмъртието

За никой други губи няма толкова много легенди, както за Рейши. Това не е изненадващо предвид дългата традиция на използването й: "гъба на безсмъртието", както китайците я наричат, е високо оценявана в азиатската медицина от хилядолетия.
Като прах или на екстракт, тя съдържа много високо биоактивни вещества, чиито положителни ефекти върху човешкото здраве са научно доказани.

Част от Китайската традиция

При думата традиционна китайска медицина (TCM) повечето от нас мислят първо за акупунктура. Но и растенията и използването на гъбите и до днес имат твърдо място в TCM. Рейши (латински: Ganoderma lucidum, японски: Reishi, китайски: Ling Zhi) играе централна роля тук - вече от хиляди години на тях се преписва ролята за повишаване на жизнеността и тонуса. Още преди да са знаели за разнообразието от включени минерали, витамини и други биологично активни вещества, китайските лекари са прилагали Рейши за общото укрепване на имунните сили и като естествено средство "против стареене".

В основата на съвременния научен интерес са особено полизахаридите и антиоксиданти, които се откриват във високи концентрации в диво растящите и в тукашните земи гъби със странен вид. Въздействието им предоставя добра обосновка за това, че гъбата при китайците се счита за символ на късмет и дори се използва като талисман.
Гъбите рейши, от които ние извличаме нашите високо-качествени прахове и екстракти, са получени от строго контролирано отглеждане и са преработени внимателно.

Указания за употреба:
2 x дневно 2-4 капсули с много течност

Производител: Hawlik
Форма на прием: Капсула
Алергени: Без глутен, Без яйце, Без риба, Без соя, Без лактоза
Характеристики : Без алергени, Без дрожди, Веган, Вегетариански, Без пшеница
Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене. Те трябва да се съхраняват на място, недостъпно за деца.
Препоръчителната дневна доза не бива да се надвишава.
Hawlik - Информация за безопасността на продуктите

Продуктови ревюта

рецензии на български за Hawlik Рейши на прах в капсули

26 клиентски рецензии на други езици

4,9 от 5 звезди
5 звезди
30 (96%)
4 звезди
0 (0%)
3 звезди
0 (0%)
2 звезди
0 (0%)
1 звезда
1 (3%)

31 оценки

Все още няма рецензии на български, но 26 рецензии на други езици.


Сходни продукти:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Клиентите, които си купиха "Рейши на прах в капсули" , също така купуват:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder