Aquamedica Aquamedica шампоан

Особено мек за всекидневна употреба при чувствителна кожа на главата. Успокоява сърбежа

Този продукт вече не се предлага от производителя
  • Не съдържа силиконови масла, парафинови масла и парабени
  • Без кортизон
  • Без парфюми
  • Деликатно консервиран
  • Облекчава сърбежа
  • Успокоява и предпазва кожата
  • Подходящ за ежедневна употреба
  • Дерматологично тестван и одобрен
  • Изключително изгодно в комплект

Подобни продукти:

Aquamedica Крем Akutcreme
Aquamedica Лековита вода
3 Chenes Laboratories Osteophytum® Gel

Описание

Меко почистващ шампоан, успокоява и подхранва раздразнената кожа на главата. AquaMedica шампоана увеличава влажността и мазността на кожата, облекчава сърбежа, успокоява и защитава кожата чрез укрепване на бариерния слой. Също подходящ за ежедневна употреба и при чувствителни скалпове. При раздразнена, възпалена и лющеща се кожа ние препоръчваме използването на Aquamedica шампоани в комбинация с уникалната Aquamedica вода*. Обърнете внимание на особено изгодните предложения в комплект.

Подходящо за придружаваща терапия при невродермит, псориазис и екземи. Съвместимост при много чувствителна кожа дерматологично тествана и потвърдена.

Приложение: Разпределя се малко количество от шампоана с кръгови масажиращи движения в навлажнена коса. Оставя се за кратко да подейства и се изплаква обилно със хладка вода. При възпалена, зачервена и лющеща се кожа, да се напръска с вода AquaMedica и да се остави да изсъхне на главата.

Производител: Aquamedica
Видове продукти: Натурална козметика
Форма на прием: Течност

Съставки

Съставки: AquaMedica вода, , D-пантенол, гел от алое вера, пшеничен протеин.

*Водата AquaMedica произхожда от извора на AquaMedica Öblarn в Австрия, който с решение на регионалното правителство на GZ: FA8A-88.42-1/2007-4 на 14.03.2007 и GZ: FA8A-95.19.3/2010-9 е официално признат от 12.03.2010 като лечебна вода. Признаването се дължи на отличните резултати от анализа на лечебната вода, извършен в съответствие със съвременните критерии на Карл-Францен-Университет Грац на 20.06.2006, становищата на унив. проф. др. Машер и унив. проф. др. Март от Института на хигиена, микробиология и екологича медицина на Медицински Университет в Грац, както и други доклади от контролните органи на държавата

Забележка на производителя

Продуктови ревюта

5,0 от 5 звезди
2 (100%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)

2 оценки

Все още няма рецензии на български, но 2 рецензии на други езици.