Aquamedica Хигиенни кърпички

Особено подходящи при пътуване и навсякъде

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Описание
Няма налично описание
Производител: Aquamedica
Форма на прием: Лична грижа & Козметика
Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене. Те трябва да се съхраняват на място, недостъпно за деца.
Препоръчителната дневна доза не бива да се надвишава.
Допълнителна информация

Състав: AquaMedica лековита вода *, Defensil® plus, пантенол, бизаболол, зехтин, витамин E

Съставки: Aqua, Octyldodecanol, Panthenol, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil, Ribes Nigrum Seed Oil, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Bisabolol, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Carbomer, Lactic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Phenethyl Alcohol, Sodium Hydroxide

*AquaMedica Лековита вода произхожда от извора на AquaMedica Öblarn в Австрия, който с решение на регионалното правителство на GZ: FA8A-88.42-1/2007-4 на 14.03.2007 и GZ: FA8A-95.19.3/2010-9 е официално признат от 12.03.2010 като лечебен извор. Признаването се дължи на отличните резултати от анализа на лечебната вода, извършен в съответствие със съвременните критерии на Карл-Францен-Университет Грац от 20.06.2006, становищата на Института по хигиена, микробиология и екологича медицина на Медицински Университет в Грац, както и други доклади от контролните органи на държавата. Medizinisch-balneologische Bezeichnung: "Magnesium-Eisen-Sulfat Quelle", vormals "Thaddäusquelle". Медицинско-балнеоложко наименование: "магнезий-желязо-сулфат източник", преди "Thaddäus извор".

Забележка на производителя

рецензии на български за Aquamedica Хигиенни кърпички

Сходни продукти:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Клиентите, които си купиха "Хигиенни кърпички" , също така купуват:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder