Raab Vitalfood - био качество от 1989 г. насам

Натурални продукти за цялото семейство

RaabVitalfood - Вашият надежден партньор за хранителни добавки вече повече от 25 години.

За да сме добре, жизнени и, не на последно място, във форма през цялата година, ние трябва да подкрепяме съответно нашето тяло. За тази цел Raab Vitalfood разработва хранителни добавки и растителни храни за цялото семейство в най-добро БИО КАЧЕСТВО, които отговарят на най-високите стандарти и се нареждат сред най-добрите на пазара.

Пазаруване по категория:

Raab Vitalfood: 130 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Raab Vitalfood - най-високо качество за благосъстоянието на човека

Компанията Raab Vitalfood произвежда хранителни добавки, протеини, суперхрани и растителни храни с най-високо биологично качество. Raab Vitalfood придава голямо значение не само на качеството на използваните суровини, но и на устойчивостта и регионалността. Така създава уникални продукти, които отговарят на най-високите изисквания и винаги са в хармония с околната среда и природата.

Иновативният дух среща устойчивостта

Компанията Raab Vitalfood е основана през 1989 г. от д-р инж. Майкъл Рааб. Целта му от самото начало е да се разработят най-добрите биологични храни, които дават принос за благосъстоянието на хората. Първият продукт на марката е първият в света био суроватка на прах, който поставя основата за успеха на компанията. Скоро следват много други продукти, така че гамата на Raab Vitalfood днес включва над 100 продукта. Те не само успешно са успели да продължат основната идея на компанията, но и да я развиват постоянно и да я адаптират към постоянно променящите се нужди на хората.

Днес Raab Vitalfood предлага следните продукти:

 • Хранителни добавки
 • Растителни протеини
 • Суперхрани и протеинови смеси
 • Спортно хранене
 • Плодове, семена и сокове
 • Ксилитол и стевия
 • Соли, подправки и растителни деликатеси

По този начин Raab Vitalfood успява да покрие широк спектър от продукти. Индивидуалните продукти не само трябва да отговарят на най-високите стандарти за качество, но и трябва да бъдат в хармония с човешките нужди, околната среда и природата. Raab Vitalfood разработва, произвежда и продава уникалните си продукти в баварския град Rohrbach an der Ilm и до днес. Компанията обръща голямо внимание на извличането на суровини от регионите, където те се срещат естествено и се развиват най-добре. Освен това прозрачността играе изключително важна роля: Близкият контакт с доставчиците гарантира пълната проследимост на производствения процес от суровините до крайния продукт във Вашата пазарска кошница.

Текущи проверки гарантират най-доброто качество

За да се гарантира, че високите стандарти за качество на Raab Vitalfood ще бъдат спазени, се изискват редовни проверки. По тази причина отделните продукти на компанията постоянно се наблюдават в независими тестови лаборатории, разположени в Германия. Сертификатът IFS и BIO-сертификатът гарантира високото качество на продуктите на Raab Vitalfood.

Сертификатът IFS потвърждава най-високите стандарти за качество

Сертификатът IFS е разработен от Германската федерация по продажби на дребно (HDE) и от представители на хранителни магазини - LEH - и потвърждава безопасността на храните, както и качеството на продукцията и продуктите.

Raab Vitalfood е сертифициран в съответствие с международните препоръчителни стандарти International Featured Standards - Food на "по-високо ниво" от 2017 г. насам. TÜV Süd удостоверява, че Raab Vitalfood се придържа към най-високите стандарти за производство и качество. Така че като потребител имате потвърждение, че качеството и безопасността на Raab Vital Food във всички области са на първо място и отговарят на най-високите стандарти.

Сертификатът BIO за пионерът в био пазара

В допълнение към сертификата IFS, Raab Vitalfood също носи сертификата BIO - и то от 1989 г. насам. По този начин Raab Vitalfood е една от първите компании, които са сертифицирани био от центъра за екологичен контрол BCS (Нюрнберг).

За да получат сертификата BIO, продуктите трябва да отговарят на стандартите за безопасност на храните, които далеч надхвърлят стандартите на традиционните продукти. За продуктите на Raab Vitalfood важи:

 • Те са изложени на нейонизиращото лъчение за консервирането.
 • Те не се произвеждат от и/или с генетично модифицирани организми.
 • Те не се произвеждат чрез употреба на синтетични пестициди.
 • Те не се произвеждат чрез употреба на лесно разтворими минерални торове.
 • Те съдържат не повече от 5% от конвенционално произведени съставки (ограничени до списък на изрично разрешени суровини).
 • Те не съдържат подсладители, стабилизатори, синтетични оцветители, консерванти и овкусители.
 • Те могат да съдържат само сгъстители, маи и емулгатори, изброени в положителен списък.

В допълнение сертификатът BIO потвърждава също

 • че вносът на суровини и продукти от трети страни е регулиран и строго контролиран на базата на партиди.
 • че редуване на културите (с две, три и четири полета) са разнообразявани.

В нашия онлайн магазин ще намерите голям избор от продукти с високо качество и иновативни продукти на био-пионера Raab Vitalfood. Разгледайте нашия асортимент и се насладете на удобната и бърза доставка директно до дома Ви, както и на нашите атрактивни цени.