Bake Affair Селски хляб - 1 кг, 752 г
Без консерванти
17.20 лв.
        (22.87 лв. / кг,  вкл. 20% ДДС. 
Характеристики:
- Смес за печене
- Съдържа естествена закваска
- Лесно и бързо за приготвяне
Арт.-№: XPI-BAF-14, EAN: 9120101511012
Описание
Тази специална смес е предназначена за приготвяне на вкусен и истински селски хляб. Сместа съдържа и естествени дрожди на мая.
Пресни съставки: 430 мл вода.
Инструкции:
- Отворете пакета, поставете сместа в купа, добавете 430 мл топла вода и месете на ръка или с кухненския робот за около 3 минути.
- Покрийте тестото и го оставете да почине на стайна температура (около 24 ° C) за около 45-60 минути.
- Набрашнете работната повърхност.
- Преместете тестото върху набрашнената работна повърхност и го сгънете от краищата към центъра с помощта на кухненско стъргало. Направете тестото на топка и го поставете с края надолу в кошницата за втасване или върху тава, застлана с хартия за печене.
- Набрашнете тестото, покрийте го и го оставете да почине за около 60 минути на стайна температура (около 24 °C).
- Загрейте фурната до 230 °C (статично, отгоре и отдолу) 40 минути преди края на времето за престой.
- Разточете тестото върху тава, застлана с хартия за печене.
- Нарежете горната част на тестото с остър нож. Важно: разфасовките трябва да са достатъчно дълбоки, за да може парата да излиза лесно.
- Печете при 230 °C за 15 минути, след това намалете до 190 °C и гответе още 30 минути.
- Извадете от фурната и оставете да се охлади.
| Производител: | Bake Affair | 
|---|---|
| Видове продукти: | Храни, Смеси за хлебни изделия | 
| Производител: | Bake Affair GmbH, Hauptstraße 5, 3373 , Kemmelbach, Австрия, www.bakeaffair.at | 
Хранителна стойност
| Хранителна стойност | на 100 г | 
|---|---|
| Енергийно съдържание / калоричност | 1344 / 321 kJ / ккал | 
| Мазнини | 1,3 г | 
| от които Наситени мазнини | 0,2 г | 
| Въглехидрати | 65 г | 
| от които Захар | 3,8 г | 
| Фибри | 6,2 г | 
|  | 11 г | 
| Сол | 2,6 г | 
Съдържание
Roggenmehl, брашно от спелта, Dinkelsauerteig, суха хлебна мая, Сол
 
    
   