Bake Affair Хляб DAWA - SINGLE
С печен ръжен и ечемичен малц
РазпродаденоПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.
Сходни продукти:
Описание
В тази смес за печене се използват печен ръж и ечемичен малц. Брашното DAWA оцветява естествената закваска в тъмно и по този начин също така осигурява визуален акцент. Перфектен за наслада от домашно изпечен хляб.
Необходими пресни съставки:
- 215 мл вода
Съвети:
- За да стане хлябът още по-хрупкав, намокрете хартията за печене с вода.
- Веднага след като дъното на хляба потъмнее,той е готов.
За 1/2 кг хляб:
- Отворете пакета, поставете сместа за печене в купа, добавете 215 мл хладка вода (вижте водната линия в кутията) и замесете тестото на ръка, с кухненски робот или с Thermomix за около 3 минути.
- Покрийте и оставете тестото да почива в купата при стайна температура (приблизително 24 ° C) за около 45 - 60 минути.
- Набрашнете работната повърхност.
- Поставете тестото върху набрашнената работна повърхност и сгънете от краищата към центъра. Оформете в кръгла форма и поставете с края надолу върху лист за печене, застлан с хартия за печене.
- Набрашнете леко тестото, покрийте го и оставете да втаса за около 60 минути на топло място (около 24 °C).
- Загрейте фурната до 230 ° C (горе / долу) 40 минути преди края на времето за втасване.
- Обърнете тестото върху лист за печене, застлано с хартия за печене, или върху камък за печене.
- Изрежете горната част на тестото с остър нож или острие.
- Важно:разрезите трябва да са достатъчно дълбоки, за да може парата да излиза лесно.
- Печете при 230 ° C за 10 минути, след това намалете до 190 ° C и продължете за още 20 минути.
- Извадете от листа за печене и оставете да се охлади напълно върху решетка и сервирайте.
Производител: | Bake Affair |
---|
Ние препоръчваме:
Продуктови ревюта
рецензии на български за Bake Affair Хляб DAWA - SINGLE
4,0 от 5 звезди
5 звезди | | 0 | (0%) |
---|---|---|---|
4 звезди | | 1 | (100%) |
3 звезди | | 0 | (0%) |
2 звезди | | 0 | (0%) |
1 звезда | | 0 | (0%) |
1 оценка
- Все още няма отзиви.