Pure Encapsulations®

Висококачествени микроелементи с изпитано качество

Pure Encapsulations® - оригиналът при чистите микроелементи. Вече повече от 25 години компанията произвежда висококачествени, чисти субстанции без алергенни добавки.

Те са:

 • по най-високите възможни стандарти за качество
 • от Академията за хранителни вещества в Залцбург
 • базирани на повече от 25 години опит
 • без лактоза, фруктоза и глутен
 • без оцветители и добавки
 • с максимална поносимост
 • По този начин продуктите Pure Encapsulations® са хранителни добавки, които отговарят на най-високите стандарти и на най-високите изисквания.

Пазаруване по категория:

Pure Encapsulations®: 140 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Pure Encapsulations® - чиста работа за чисто качество

Компанията Pure Encapsulations® е основана през 1991 г. в САЩ. Вече повече от 20 години ние в Pure Encapsulations® произвеждаме висококачествени идентични с естествените чисти субстанции без алергенни добавки или съставки. Така ние сме признати в цял свят като оригинала за чисти микроелементи.

Всички продукти от Pure Encapsulations® са базирани на сертифицирани суровини, контролирана чистота и най-високите стандарти за качество.

За да се избегне всякакъв контакт с чужди вещества от самото начало, в нашия ултра-модерен завод в Съдбъри, Масачузетс, се произвеждат само собствени вещества. Цялото производство се осъществява в контролирани за температура, влажност и прах помещения. Преди всяка нова партида, бутилиращите цехове се стерилизират наново. Ние запазваме за пет години независимите лабораторни анализи към всяка партида.

Всички продукти на Pure Encapsulations® отговарят на най-високите стандарти за качество по чистота и съдържание. Ето защо, всички вещества на доставчици на pure caps са проверявани за неналичие на ГМО в съответствие с настоящите указания на FDA (Food & Drug Administration, САЩ) чрез методи за откриване PCR. По този начин те са доказано свободни от генетично модифицирани вещества.

Ето защо чистите вещества са толкова специални

Качеството определя ползата - това, което се отнася до храната, разбира се, важи и за хранителните добавки. Чистите вещества осигуряват най-доброто качество, защото те не съдържат

 • емулгатори
 • свързващи вещества
 • разделителни средства
 • изкуствени оцветители

С други думи, всичко, което не служи на действителната цел и смисъл на хранителната добавка, е строго забранено. Продуктите Pure Encapsulations® също са напълно без лактоза, фруктоза, глутен и други потенциално алергенни вещества. По този начин те имат възможно най-висока съвместимост и могат да се приемат без колебание от хора с хранителни непоносимост, както и с обща чувствителност.

Чистите вещества са витамини, минерали и микроелементи в най-чиста форма и по този начин в най-добро качество. Те отговарят на следните стандарти:

 • Без излишни добавки
 • Без изкуствени оцветители и покрития
 • Без съдържание на лактоза, фруктоза и глутен
 • Отлична бионаличност
 • Максимална съвместимост
 • Независимо тествано качество

Особено забележителна е отличната бионаличност на чистите вещества. Бионаличността предоставя информация за това колко от микронутриента може действително да се абсорбира и използва от тялото. Биологично свързаните минерали и микроелементи - каквито се използват от Pure Encapsulations® - имат особено добра бионаличност, така че те са достъпни за тялото бързо и в големи количества.

Развитие на продукти в съответствие с последните научни стандарти

Всички продукти на Pure Encapsulations® са разработени и произведени според най-новите научни познания. Така че не само сте избрали чисти съставки, но и идеална дозировка и оптимален състав. И това ги отличава като хранителна добавка с най-високо качество.

Строги вътрешни и външни проверки на качеството гарантират спазването на високи стандарти за качество и следователно се извършват на редовни интервали от време. Постоянна поддръжка и инспекции на производствените и бутилиращите предприятия, които се демонтират и почистват преди всяко ново производство, независими лабораторни анализи и сътрудничеството със сертифицирани доставчици на суровини гарантират постоянно високо качество на отделните продукти.

Благодарение на изключително високото си качество и чистота, някои продукти на Pure Encapsulations® - включително All-in-on, магнезиев цитрат и Sport Basic Care - са включени в Cologne List®. Това е един от най-важните адреси за спортисти, които търсят хранителни добавки с най-малкия риск от допинг.