TAKE EAT FREE - без глутен

С марката TAKE EAT FREE бе създаден сортимент от храни без глутен и пшеница, който си е поставил за цел да се ориентират потребителите по-лесно. Опростено илюстровани сътставки и системата Traffic Light се грижат това. Просто вкусно - просто сигурно - просто прозрачно.

TAKE EAT FREE: 2 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

infood GmbH – Concepts for allergy friendly products е със седалище в 8200 Gleisdorf в Щирия. Още от 2009 г. компанията се занимава с концепции за продукти без алергени. В допълнение, добре познати търговски дружества (конвенционални и био) от години биват снабдявани в сегмента храни без алергени. Йорг Мозер и Волфганг Гладиш се управители на infood GmbH, като търгуват също и със сушени плодове и плодове и зеленчуци.

Редица TAKE EAT FREE-продукти са напълно без алергени. Всички TAKE EAT FREE-продукти са маркирани с зачеркнат клас и се базират на стандартите на ARGE Zöliakie. Експерти от хранителния отдел анализират, а независими институти проверяват цялата гама.

Това не е всичко! Постоянно се разработват нови, вкусни продукти за сортимента на TAKE EAT FREE - всеки може да намери своя продукт!