Vigeovit Immuni Herp

L-лизинов комплекс като ценен принос за благосъстоянието.

РазпродаденВече не се произвежда

Подобни продукти:

Vigeovit Basis Bioaktiv
ZeinPharma Буфериран витамин С 500 мг

Описание

100% без добавки. В аптекарско качество. Произведено в Австрия. Вегетариански капсули.
IMMUNI HERP® се състои от уникална комбинация от съставки, които нежно поддържат тялото и особено кожната бариера. Съставката L-лизин балансира по естествен начин с аминокиселината L-аргинин и допълва диетата чрез идеална доза. Слънчевият витамин D3 има - подобно на микроелемента цинк - функция в клетъчното делене и двете заедно допринасят за нормалната функция на имунната система. Цинкът допринася за поддържане на нормална кожна бариера и защита на клетъчните структури от оксидативен стрес. IMMUNI HERP® също доставя биофлавоноида кверцетин, който има защитна функция в растенията.

Предимства на продукта:
• без лактоза, фруктоза, глутен
• без изкуствени оцветители и аромати
• хипоалергенно производство
• халал-съвместим
• в капсула без желатин
• за жени и мъже
• също и за чувствителни лица
• от сертифицирано производство по ISO 22000 (DEKRA)
• произведено в Австрия
Препоръка за консумация: 3 х 1 капсула на ден между храненията.

Предупреждения:
Препоръчваната дневна доза не бива да се превишава. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансирана и разнообразна диета и здравословен начин на живот. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Съхранявайте на хладно и сухо място.

Съвет:
Специална противохерпесна диета може да намали честотата на появата на херпесни по устните! Избягвайте храни, богати на аргинин (например ядки, шоколад) и за предпочитане консумирайте храни, богати на лизин (напр. мляко, млечни продукти, бобови растения) и биологично активни растителни вещества (зеленчуци, плодове).
Трябва да се следи да се осигурява адекватно снабдяване с имуноактивни микроелементи. В допълнение към балансирана, богата на витамини диета, целенасочен прием на специални хранителни вещества може да осигури подкрепа.
Появата на херпесите може да се задейства от оксидативен стрес и по този начин да се намали бариерната функция на кожата (например чрез ултравиолетова светлина). Защитавайте чувствителната кожа на устните с висококачествена грижа и винаги обръщайте внимание кожата да е здрава.

Производител: Vigeovit
Форма на прием: Капсула
Характеристики : Халал, Веган, Вегетариански

Продуктови ревюта на български за Vigeovit Immuni Herp