Отново при нас: Vemma Premix на промоционална цена

понеделник, 06. юни 2016

Отново при нас: Vemma Premix на промоционална цена

Vemma, най-продаваната течна добавка в САЩ е отново тук. Сега на намалена цена само на VitalAbo.

Името е съкращение на

  • V витамини
  • E есенциални
  • M минерали
  • M мангостан
  • А алое вера

Течна хранителна добавка с висока бионаличност, благодарение на висококачествените съставки. Съдържа 12 основни витамини, повече от 65 минерали на растителна основа, мангостан, алое вера и безкофеинов зелен чай. С този състав и само четири супени лъжици са покрити голяма част от необходимите микроелементи, витамини и т.н.
Vemma не съдържа глутен, соя и лактоза. В допълнение, умишлено са избегнати изкуствени подсладители, изкуствени оцветители и аромати и опаковката е без BPA.
Нека да разгледаме няколко съставки по-отблизо, които са включени в Vemma и може да не са толкова добре известни.

Какво е мангостан?

Много от нас не знаят какво е мангостан. Думата идва от малайски език и означава тропическо дърво с годни за консумация плодове, което расте в Югоизточна Азия. Плодовете на това дърво могат да се нарекат супер-храна, защото те са богати на антиоксиданти. Те се използват в Азия от много дълго време в народната медицина. Ценени са по-специално за своите противовъзпалителни и обезболяващи свойства. Това се дължи на изобилието от  фитохимикали, което се съдържа в плодове, като полифеноли и ксантони. Особено последните се считат за важни естествени антиоксиданти. От всички известни източници на ксантони мангустанът представлява един от най-богатите.
Благодарение на свой уникален процес на извличане, Vemma извлича сок от целите плодове, включително и кората, която е особено богата на полифеноли. Така добитият сок е особено богат на съставки.

Защо се съдържа алое вера?

Алое вера се смята за кралицата на лечебните растения. Тя е била използвана преди хиляди години за лечебни цели. Алое е специализирана за съхранение на вода в един вид гел, в който се съдържат около 200 различни активни съставки. Това прави това растение толкова ефективно като лечебно растение. Козметиката е открила полезните свойства отдавна, но растението също може и да се приема вътрешно. Тогава предимно естествени гликонутриенти играят роля.

Защо се съдържа безкофеинов зелен чай?

Зеленият чай се цени високо в Азия. Вече има много изследвания, които показват възможните ползи за здравето и антиоксидантния ефект на зеления чай. Тъй като не всички хора реагират еднакво на кофеин и много не го понасят добре, той не се съдържа във Vemma.

Моите предимства на VitalAbo.bg

  • Безплатна доставка в България над € 50,00

  • Ще получите своя пакет след 9 - 10 дена.

  • Безплатно връщане

  • 2 безплатни мостри към всяка поръчка

  • Сигурно плащане с SSL-криптиране

“Нека нашата храна бъде нашето лекарство,
а нашето лекарство да е нашата храна!”

Хипократ