Feinstoff - Аюрведическа суперхрана

понеделник, 07. ноември 2016

Feinstoff - Аюрведическа суперхрана

Подвластни на Аюрведа

Вдъхновен от аюрведа Feinstoff започна с ефективни чайове. Скоро сортиментът бе разширен и днес включва широка гама от суперхрани, растителни прахове, семена и аюрведически еликсири.

Продукти

При всеки продукт фокусът е върху цялостния ефект на храните. Feinstoff иска хората да се чувстват добре. Техните продукти лесно спомагат за увеличаване на благосъстоянието, тъй като те са много богати на хранителни вещества.

При избора на съставки се използват само най-добрите продукти. Всички те са:

  • биологични
  • вегански
  • естествени
  • чисти
  • непроменени по отношение на вкус, цвят и аромат

Защо Аюрведа?

Индийското учение на Аюрведа вече е на няколко хиляди години. Преведено терминът означава "наука за живота". Особено важна е ролята на храносмилателната система. Според аюрведа нарушена храносмилателна функция е причина за много заболявания. Все пак, тялото е в състояние да абсорбира хранителните вещества правилно само със здарва храносмилателна система.

Защо Feinstoff?

Дали вярвате в аюрведа-учението или не, едно нещо е безспорно: то предлага много ценни и особено ефективни съвети за здравословен, балансиран живот.

Но много хора рядко могат да следват тези съвети в натоварения си график. Това е проблем.

Затова Feinstoff потърси начин да се помогне на хората по прост начин да подобрят храносмиланата си мощност. Ето защо, суперхраните от Feinstoff се смилат и на фин прах. Праховете са лесно смилаеми и веднага бионалични.