Промоции, бонус-програми & Ваучери

Акции с безплатни продукти

Акции с безплатни продукти

По време на акции, безплатният продукт ще бъде показан във Вашата кошница, стига да сте достигнали определената сума. Ако не виждате безплатния продукт в кошницата, това означава, че или акцията е изтекла, или че не сте достигнали необходимата сума. Акциите са винаги валидни до изчерпване на съответните количества. Ако акцията вече е изтекла, продуктът няма да бъде добавен във Вашата кошница.

Поради тази причина е препоръчително да поръчвате продуктите веднага след получаването на нашия бюлетин.

Продуктите, които се добавят в кошницата и прекарват там по-дълъг период от време, не биват признавани автоматично за поръчка . Това се случва само при изпращане на поръчката.

Какави видове ваучери има?

При нас има промоционални ваучери и ваучери за покупка.

Ваучерите за покупка могат да бъдат комбинирани с всички други ваучери за отстъпка, които получавате, например с нашите бюлетини.

За една поръчка може да се използва само един промоционален ваучер. Въпреки това, ваучерите за отстъпка могат да се използват няколко пъти. Това означава, че е възможно да направите две отделни поръчки, ако е необходимо, за да ползвате няколко промоционални ваучера.

Моля, винаги следете за валидността на промоционалните ваучери.

Мога ли да пазарувам по-изгодно като дистрибутор при вас?

За съжаление това не е възможно. Ние продаваме нашите продукти само на крайни потребители и нямаме отделни ценови листи за дистрибутори.

Ваучери за подарък

Можете да пазарувате с нашите подаръчни ваучери лесно и удобно през Вашата пазарска кошница. Въведете кода на ваучера в съответното поле в кошницата и стойността на ваучера ще бъде приспадната от Вашата поръчка.

Ако стойността на ваучера не е достатъчна, можете да платите останалата сума с друг метод на заплащане. Ако стойността на Вашия ваучер е по-висока от стойността на поръчката, разликата ще остане като кредит във Вашия ваучер и можете да го използвате в една от следващите поръчки.

Нашите правила и условия за ваучери:

За всички наши ваучери, придобити чрез закупуване, важат следните условия:

  • Дата на валидност е винаги до 31.12 на третата година, последваща издаването (напр.: издаден на 01.02.2014 = Дата на изтичане 31.12.2018).
  • След изтичане срока на годност, ваучерите за подарък не могат да бъдат използвани.
  • Ваучери могат да се използват за следните VitalAbo България онлайн магазини: www.ecco-verde.at и за ......it, .de
  • Ако стойността на ваучера не е достатъчна, можете да платите разликата до пълния размер на стойността на поръчката с друг метод на плащане.
  • Ако стойността на Вашия ваучер е по-висока от стойността на поръчката, разликата ще остане като кредит във Вашия ваучер и можете да го използвате в една от следващите поръчки.
  • При една поръчка могат да се използват и няколко ваучера за подарък. Ваучерите за подарък също така могат да се комбинират с един промоционален ваучер при поръчка.
  • За нашите ваучери за подарък важат нашите Общи условия и Декларация за поверителност.
  • Анулирането на ваучер за подарък е възможно, но може да се извърши само, ако ваучерът още не е бил използван.

Ограничения

Ваучери за подарък не могат да се използват за закупуване на допълнителни Ваучери за подарък.

Отговорност и риск от загуба

За въведени неточен или непълен имейл адреса на получателя на ваучера ние не поемаме отговорност, освен това и при загуба, кражба, злоупотреба или забавено доставяне на нашите ваучери за подарък (например поради технически проблеми).

Измама

В случай на измама, опит за измама или предполагаеми незаконни дейности, свързани с покупката на ваучер за подарък или използването на ваучер, ние имаме право да анулираме ваучера. Не важат претенции за активиране или изплащане на въпросните ваучери.

Нужда от допълнителна помощ? Изпратете имейл на bulgaria@vitalabo.com. Очакваме Ви и ще се радваме да Ви помогнем!

Кодове за ваучери

Можете да пазарувате с нашите ваучери лесно и удобно през Вашата пазарска кошница. Въведете кода на ваучера в съответното поле в кошницата и стойността на ваучера ще бъде приспадната от Вашата поръчка. В онлайн магазина ни можете също да закупите ваучери под формата на ваучер за подарък.

Понякога използваме кодове за купони и при специални промоции - абонирайте се за нашия бюлетин и ще сте винаги информирани! Бюлетина можете лесно да абонирате и да отмените абонамента в раздела "Моят акаунт" , но трябва да сте регистрирани като клиент в нашия магазин.

Къде мога да намеря актуалните оферти и промоции?

Да! Посетете страницата с нашите текущи промоции и оферти, достъпна от нашата начална страница.