Изпращане & Доставка

Какви са цените за доставка?

ДържаваСума (вкл. ДДС)Цена за доставка (с ДДС)
Българияот 115.00 лв. нагоребезплатно
от 75.00 лв. нагоре10.00 лв.
от 55.00 лв. нагоре14.00 лв.
от 0.00 лв. нагоре19.00 лв.

Колко време отнема доставката?

Срокът за изпращане на отделни продукти виждате директно при продукта. Кога да очаквате да получите цялата си поръчка, ще видите в пазарската си кошница или след като изберете Вашия адрес за доставка и желаната куриерска услуга.

Ако не по наша вина доставката на поръчаните стоки е невъзможна, тъй като доставчик не е изпълнил задълженията си по договор, ние можем да оттеглим поръчката. Ние, разбира се, ще Ви информираме веднага за това.

Моля, имайте предвид, че нашите пакети се изпращат от Австрия и по тази причина нашият екип за обслужване на клиенти не работи на австрийските официални празници, а нашият склад не изпраща пакети.

Куриерска фирма

UPS

В България доставката на пакетите Ви се извършва от UPS.

Ако поръчате до сряда 12:00 часа и поръчаните продукти са в наличност, поръчката Ви ще бъде обработена на същия ден. След изпращането следва Доставка за 5 - 6 работни дни.

Веднага след успешно направената поръчка ще получите потвърждение по имейл. Вечерта след изпращането ще получите потвърждение за изпращане с личния Ви номер за проследяване. Така ще можете да следите своя пакет.

В зависимост от опцията за доставка, която сте избрали, данните за проследяване на колетите може да не са актуални към момента на получаването на имейла. Моля, имайте предвид, че актуализацията може да отнеме до 48 часа.

Очакваната дата на изпращане на Вашата поръчка бива посочена при съответния продукт и в кошницата Ви на сайта ни.

Повече информация за услугите за получаване на пакети можете да намерите тук (немски).

Нашите куриерски партньори винаги се стараят да доставят пакетите възможно най-бързо. Молим Ви да проявите разбиране, ако понякога има забавяне на доставката, обикновено това се дължи на метеорологичната или пътна обстановка.

Access Point
Можете да посочите доставка на своя пакет до точка за достъп Access Point на UPS. Така можете да използвате мрежата от точки за достъп на UPS с удължено работно време по удобен за Вас начин.

DHL Express

В България доставката се извършва с DHL Express.

Ако поръчате до сряда 12:00 часа и поръчаните продукти са на склад, поръчката Ви ще бъде обработена в същия ден. След това следва доставка на Доставка за 5 - 6 работни дни..

След успешно направена поръчка ще получите потвърждение по имейл. Във вечерта на деня на предаване на пратката на доставчика ще получите ново потвърждение с личен проследяващ номер. Той Ви позволява да се информирате за местонахождението на пакета във всеки един момент.

Очакваната дата на доставка се показва на страницата на съответния продукт, а също така и в пазарската кошница.

Нашите доставчици винаги се стремят да доставят поръчките по най-бързия начин. Молим за разбиране в случаи, когато се стигне до забавяне на доставката. Обикновено това се дължи на метеорологични условия.

Нашата опаковка

Ние мислим за нашата околна среда - правете го и Вие!

Материалът на пълнежа на пакетите ни е основно 100% биоразградим - подходящ за компостиране. Продукти в стъклени съдове са допълнително увити от нас за защита.

Нашите кутии са от чист картон и могат да се изхвърлят съвсем нормално при хартиените отпадъци.

Как става доставката на обемисти стоки

Доставката на обемисти предмети, които се доставят от спедиция, става по принцип до тротоара на посочения адрес. При желана доставка до вратата или до желана дестинация може евентуално да бъде таксувано индивидуално за договаряне допълнително заплащане.

Обмитяване

Нашето седалище се намира в Австрия, член на Европейския Съюз. При поръчки, изпращани в рамките на ЕС, ДДС е включено в общата цена. Тъй като движението на стоки в рамките на ЕС е свободно, не се начисляват допълнителни такси.

Забележка: Изключение от това правило са области със специални нормативни наредби, като например Хелголанд или Канарските острови. В тези области могат да бъдат начислени такси за внос и мита.

Експресна поръчка

С нашите логистични партньори UPS ние предлагаме, в допълнение към стандартните методи за доставка, възможност за експресна доставка. Продукти, които са в наличност и са поръчани до 13.00 ч. могат да се изпращат по Ваше желаната експресно. За да получите своя пакет във всички европейски метрополиси на следващия работен ден!

Продукти, които не са в наличност, могат да бъдат доставени също експресно. Доставката се извършва веднага след като продуктите са в наличност.

Изборът за експресна поръчка може да намерите в процеса на поръчка - тук се предлага тази опция. (Тази услуга, за жалост, не е налична за всички страни.) Таксата за експресна доставка е индивидуална в зависимост от място на доставка.

17.41 лв.

Последни доставки преди Коледа!

За да Ви помогнем да планирате своите поръчки перфектно до Коледа, по-долу ще намерите най-късните възможни дата за поръчки, при които доставката може да бъде извършена още преди Коледа. Моля, имайте предвид, че тези дати са валидни само за поръчки на налични продукти. Изключения са също и поръчките, извършени чрез предварително заплащане.

Стандартна доставкаЕкспресна доставка
Австриясряда, 18. декември
Белгиячетвъртък, 12. декемврисряда, 18. декември
Българиясряда, 11. декемврипонеделник, 16. декември
Великобританиячетвъртък, 12. декемврипонеделник, 16. декември
Германияпонеделник, 16. декемврисряда, 18. декември
Испаниявторник, 10. декемврипонеделник, 16. декември
Италиявторник, 17. декемврисряда, 18. декември
Нидерландиячетвъртък, 12. декемврисряда, 18. декември
Полшапонеделник, 16. декемврисряда, 18. декември
Словакиячетвъртък, 12. декемвринеделя, 15. декември
Словениясряда, 18. декември
Унгариясряда, 18. декември
Финландиясряда, 11. декемврипонеделник, 16. декември
Францияпонеделник, 16. декемврисряда, 18. декември
Хърватиявторник, 17. декемврисряда, 18. декември
Чехиясряда, 11. декември
Швейцариянеделя, 15. декември
Швециясряда, 11. декемврипонеделник, 16. декември
Всички други държавипонеделник, 02. декември

*Ако все пак желаете да направите поръчка след тази дата, препоръчваме да се възползвате от услугата за експресна доставка (DHL Express или UPS Express). Моля, обърнете внимание и на последните възможни дати на поръчката и съответната допълнителна такса. Като алтернатива можете да подарите и ваучери за покупка за самостоятелно разпечатване!

Моля, обърнете внимание, че не можем да гарантираме с абсолютна сигурност доставката, тъй като тя зависи също и от самия доставчик.

Благодарим за разбирането и Ви желаем Весела Коледа!

Доставка до станция за пакети

UPS Access Point

Като клиент с клиентски профил можете да посочите няколко адреса и да изберете адреса, на който да бъде изпратен пакетът. Можете също да посочите доставяне на пакета Ви до Access Point на UPS.

Местоположенията на точките за достъп на UPS принадлежат към мрежата на UPS. Те осигуряват удобна услуга за получаване на пакети близо до Вашия дом или месторабота. Access Point на UPS имат голям брой локации при търговците на вестници, магазините за хранителни стоки, хипермаркетите и т.н. Разполагате с удобен начин да използвате мрежата от точки за достъп на UPS, поради удълженото им работно време. Работното време варира в зависимост от локацията.

Просто изберете "Добавяне на нов Access Point на UPS" и след това изберете най-близката до Вас точка за достъп "Access Point" на UPS.