Информация за COVID-19

Да се справим с кризата заедно! Актуална информация за сроковете за доставка, поддръжката на клиентите и специална категория продукти, които засягат нашия магазин и вас като клиент.

Информация от 30.06.2020 07:00 ч.

  • Поради настоящата ситуация доставката до Accesspoints не е възможна.

Уважаеми клиенти!

Здравето на нашите служители и на обществото са от изключителна важност за нас. В съответствие с препоръките на австрийското правителство за борба срещу коронавируса, ние намалихме работещия на място персонал до ниско ниво, за да сведем до минимум риска от заразяване. Но също така желаем да допринесем за ограничаване на разпространението на Covid-19 в Австрия.

Поради тази причина нашият екип в логистичния център може да поддържа нормални операции. Обработката на вашите поръчки и доставка в момента е осигурена, въпреки че изключителна ситуация като тази води до промени. Винаги сме държали на прозрачната и откровена комуникация и поради това желаем да Ви информираме за следното:

Изпращане на поръчки

Сроковете за доставка, които показваме в магазина и в процеса на вашата поръчка, обикновено са правилни. Въпреки това молим за разбиране, тъй като може да се стигне до неочаквани забавяния сред доставчиците. Ако живеете в район под карантина, може да има допълнителни забавяния, при които ние, за съжаление, нямаме контрол.

Основни продукти

Тъй като в момента е важно да намалите контакта с други хора извън собственото си домакинство, поръчката на продукти онлайн е подходящ начин да избегнете необходимостта да напускате дома си.

Ето защо решихме да дадем възможност за поръчка на ежедневни продукти за основна грижа в един от нашите магазини. Тази категория се състои от над 100 000 различни продукти, които имаме в наличност в нашия логистичен център.

С тази стъпка, ние желаем да улесним живота на нашите клиенти по време на тази изключителна ситуация.

По този начин можете да получите всичко необходимо от един източник, без да се налага да търсите дълго време отделни продукти, сега можете да добавите всичко желано само в една кошница и да спестите ненужни транспортни разходи.

Всички продукти от основна необходимост

Обслужване на клиенти

Както може би вече знаете от личен опит, професионалната поддръжка и обслужването на клиентите винаги са били от изключителна важност за нас. Въпреки това, молим за разбиране, ако не винаги можем да сме на разположение.
Благодарим ви за разбирането и вашата помощ.
#останетездрави #останетевкъщи