Classic Ayurveda Цял био анасон

За сладкиши, зеленчуци и патладжани

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Описание

За сладкиши, зеленчуци и чътни

Познаваме анасона основно в десерти. В аюрведичната кухня се добавя и към зеленчуци (например моркови) и чътни.

Анасон в Аюрведа

Аюрведа препоръчва на хората, които са склонни към подуване, да дъвчат семена от анасон или копър след варене или да го варят като чай.

Производител: Classic Ayurveda
Форми на хранене: Веган, Без глутен
Алергени: Без глутен, Без лактоза
Характеристики : Био сертифицирано, Веган
Типове аюрведични продукти: Подправки
Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене. Те трябва да се съхраняват на място, недостъпно за деца.
Препоръчителната дневна доза не бива да се надвишава.

рецензии на български за Classic Ayurveda Цял био анасон

Сходни продукти:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Клиентите, които си купиха "Цял био анасон" , също така купуват:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder