Classic Ayurveda Цял био анасон
За сладкиши, зеленчуци и патладжани
РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.
Описание
За сладкиши, зеленчуци и чътни
Познаваме анасона основно в десерти. В аюрведичната кухня се добавя и към зеленчуци (например моркови) и чътни.
Анасон в Аюрведа
Аюрведа препоръчва на хората, които са склонни към подуване, да дъвчат семена от анасон или копър след варене или да го варят като чай.
Производител: | Classic Ayurveda |
---|---|
Форми на хранене: | Веган, Без глутен |
Алергени: | Без глутен, Без лактоза |
Характеристики : | Био сертифицирано, Веган |
Типове аюрведични продукти: | Подправки |
Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене. Те трябва да се съхраняват на място, недостъпно за деца.
Препоръчителната дневна доза не бива да се надвишава.
Препоръчителната дневна доза не бива да се надвишава.
рецензии на български за Classic Ayurveda Цял био анасон
Сходни продукти:
Клиентите, които си купиха "Цял био анасон" , също така купуват:
От нашия блог:
Открийте VitalAbo:
-
Безплатна доставка в България над 129.00 лв.
-
Безплатно
връщане -
Ние работим
по съобразен с климата начин . Повече от 8.900 продукта